Pravila in politike

Politika oglaševanja

Oglašujemo na spletnih straneh iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, vključno s poddomenami in mobilnimi različicami teh strani (te spletne strani skupaj imenujemo »iLive«, »iLive Sites« ali »Spletne strani« tretjih oseb (» Oglaševalci “), ki lahko vključujejo pasice tretjih oseb

Uredniška politika ILive

Naše poslanstvo je, da vam zagotovimo najbolj objektivne, zanesljive in natančne zdravstvene informacije. Naš dnevni cilj je zagotoviti, da je iLive vaš praktičen in pomemben vir zdravja in zdravstvene vsebine.

Pravilnik o zasebnosti ILive

Zavedamo se, kako pomembna je zaupnost osebnih podatkov za naše uporabnike. V tej politiki zasebnosti boste izvedeli, katere informacije zbiramo o vas in o vaši uporabi te strani in njenih storitev.

ILive politika piškotkov

Ta politika piškotkov pojasnjuje, kdaj in zakaj piškotki in podobne tehnologije sledenja uporabljajo iLive (v nadaljevanju »iLive« ali »mi«) in naši partnerji na naših spletnih straneh, aplikacijah, oglaševanju in sorodnih storitvah, vključno z iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, vključno s poddomenami in mobilnimi različicami teh strani (te spletne strani imenujemo skupinsko »iLive mesta«).

Pogoji uporabe

Razen kot je izrecno navedeno v posebnem "pravnem obvestilu" na spletni strani iLive, ti pogoji in pravila zasebnosti iLive predstavljajo celotno pogodbo med vami in iLiveom glede uporabe spletne strani iLive in vsebine.

23 February 2012, 10:58

Portal iLive ne nudi medicinskih nasvetov, diagnosticiranja ali zdravljenja.
Informacije, objavljene na portalu, so samo za referenco in se ne smejo uporabljati brez posvetovanja s strokovnjakom.
Pozorno preberite pravila in pravilnike spletnega mesta. Prav tako lahko nas kontaktirate!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Vse pravice pridržane.