^

Kozmetični izdelki

Pri upravljanju bolnikov s profilom kozmetike mora specialist upoštevati, da so spremembe v koži bolj ali manj povezane z različnimi spremembami v telesu kot celoti. To velja zlasti za različne kožne bolezni, pa tudi za njeno prezgodnje staranje. V nekaterih primerih je zdravljenje številnih dermatoze, kožna reakcija na staranje kože in drugih estetskih težav ne bi smelo biti omejeno na kozmetične postopke, vendar se je treba odločiti o imenovanju zunanjega (lokalnega) zdravljenja, in pomeni splošen vpliv.

Kreme za obraz po 30 letih: poceni, lekarna, profesionalna

Redna nega kože je pomemben trenutek v življenju vsake ženske, ki si želi zdaj in v nekaj letih videti dobro. Za to so razvili veliko kozmetičnih izdelkov, namenjenih vsem kategorijam starosti.

Belilne kreme za pigmentne lise in pege

Barvo kože osebe določajo pigmentne celice - melanociti. Vsebujejo jih v epidermalnih plasteh in poleg sence ščitijo telo pred prekomernim izpostavljanjem soncu. To je normalno.

Kremni geli za obraz: vlažilni, mat, tonik

Problem koži, prisotnost aken in vnetja, suho, oveneli, mastno luster, seboreja - vse to, in ne samo, da je velik razlog za pridobitev nežno, enostavno pripravo z zdrizasto teksturo.

Kremni serumi za obraz: vlažilni, pomlajevalni

Kozmetično seruma - relativno nov izdelek je nekoliko drugačna od tradicionalnih kreme. Vsebujejo bolj aktivne snovi in v večji koncentraciji.

Profesionalne obrazne kreme

Za razliko od poceni masnih proizvodov so poklicne linije veliko dražje; Te kreme ne proizvajajo vse blagovne znamke in jih ni mogoče kupiti v rednih trgovinah.

Krema za obraz z vitaminom C

Askorbinska kislina je ena od uporabnih sestavin, ki jih potrebuje koža. Uravnotežena prehrana je eden od načinov za oskrbo s telesom. S svojo pomanjkljivostjo je povečala krhkost žil in žilnih zvezdic na obrazu, ki se plavajo okoli oči.

Dnevna krema za mastno, suho, kombinirano in občutljivo kožo

Mnoge ženske imajo različne kremne izdelke, kot pravijo, "za vse priložnosti": nočna krema, smetana za vreme, osvetlitev temnih površin, roganje, pomirja, poživljajoče itd.

Učinkovite obrazne kreme za gube za moške in ženske

Eno od večnih vprašanj, ki skrbijo za boljšo polovico človeštva, je, ali se lahko mladost podaljša in ohranja lepota do starosti.

Maske za ličenje in trdnost kože

Za mladino je značilna svežina obraza, tesnost in elastičnost njegove kože - to je glavni čar mladega človeka. Toda s starostjo izgubljajo naravni kolagen in elastin, se zmanjša proizvodnja hormonov, ki vpliva na njihovo sintezo, skupaj z elastičnostjo in gostoto kože.

Maska za obraz za obraz: pomlajevanje, beljenje, zategovanje

V kozmetičnem besednjaku so izrazi "smetana" in "smetana-maska" za obraz. Ali so ti koncepti zdravi in če se razlikujejo, kako? In ali vsaka ženska potrebuje kozmetiko te vrste?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.