^

Popravek sprememb kože, povezanih s starostjo

Endoskopski dvig spodnje, srednje in zgornje tretjine obraza

Danes obstaja veliko različnih kozmetičnih postopkov, ki pomagajo koži povrniti mladost, svež videz in preprečiti povešanje kože. Eden takih postopkov je endoskopski lifting obraza.

Ultrazvočna nekirurška facelift: HIFU SMAS-LIFTING

Pod ultrazvočnim laserjem se razumejo naprave, ki oddajajo impulzne ultrazvočne valove. Za estetske namene se uporabljajo za nekirurško pomlajevanje kože. Načelo delovanja je naslednje.

Kreme za obraz po 40 letih

V petem desetletju se obraz spremeni tudi pri ženskah z genetiko, odporno na voljo. Čas je neusmiljen in skrb za mlade naj bi bila včeraj. Danes pa še ni prepozno, če uporabljate kozmetiko pravilno. Najprej - posebne kreme za obraz po 40 letih.

Vaje za obraz obraza

Mi pogosto videti z zavistjo v zaostrenih slika športnike, mlade, ziblje v telovadnici - ne visi dol želodec in na rokah in nogah jasno vidno Relief mišic.

Niti Aptos za ličenje

Ni skrivnost, da s starostjo koža, vključno z obrazom, izgubi elastičnost, elastičnost. Najprej se pojavi plitka posnema gube, potem postanejo izrazitejši, oval je zamegljen, izraz obraza je žalosten in dolgočasen.

Učinkoviti vitamini za podaljšanje mladosti

Prvi znaki staranja se počutijo po 25 letih. Znanstveniki povezujejo te nepovratne spremembe z delovanjem prostih radikalov. Pomanjkanje makro in mikroelementov je to še en razlog za poslabšanje videza.

Lipofilling

Narava ni poskrbela za absolutno popolnost ljudi, večina jih želi nekaj izboljšati sami po sebi.

Facelift in facelift: vrste, rezultati, rehabilitacija, pregledi

Facelifting je operacijski ali nekirurški popravek obraza in vratu, ki vpliva na mehka tkiva, tako imenovani podstavek za obraz.

Individualni termolift

Vsaka samospoštljiva ženska sanja in v 40, in v 50 letih, da izgleda privlačna, tako kot v mladosti. Jasno je, da je videti že 18 v 30-35 letih skoraj nemogoče, to bo nekaj s področja pravljic.

Pomlajevanje obraza po 40 letih

Tesna in lepa koža je prvi znak mladosti. Razmislite o načinih pomlajevanja po 40 letih ali kako kožo ohraniti zdravo in voljno v kateri koli starosti.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.