^

Nega kože

Kreme za sončenje za obraz

Za boj proti učinkom ultravijoličnih žarkov proizvaja melanin, ki ni vedno enakomerno razporejen po koži, nastanejo pigmentne lise.

Otroške kreme za obraz za odrasle in otroke

Glede tega, ali je mogoče uporabiti otroško kremo za obraz, med kozmetologi obstajajo nesoglasja. Nekateri menijo, da je zelo uporaben za vlaženje, mehčanje, odpravljanje vnetij, zaščito pred soncem, vetrom in mrazom, zdravljenje aken in pomiritev kože.

Kreme za depilacijo obraza

Kreme za depilacijo obraza pomagajo, da je koža čista in privlačna neboleče in enostavno.

Piling kože obraza s ferulinsko kislino

Med kozmetičnimi posegi je še posebej priljubljen površinski kemični piling, ki pomaga odpraviti določene težave s kožo in izboljša teksturo povrhnjice. Tak postopek je piling s ferulinsko kislino.

Atraumatično čiščenje obraza

Za razliko od ročnih ali vakuumskih tehnik se atraumatsko čiščenje obraza izvaja brez stika. Zato koža ni poškodovana in ne doživlja mehanskih obremenitev, stranski učinki v obliki draženja, zategovanja, hiperemije pa se ne pojavijo.

Epilacija zgornjih ustnic

Kdor se že dolgo želi znebiti anten, se lahko zateče k postopku epilacije. Za razliko od depilacije, ko odstranimo le vidni del las, ta metoda vključuje uničenje lasnih mešičkov.

Čiščenje obraza s kislinami: hialuronska, salicilna, mlečna

Če je kozmetičarka svetovala čiščenje obraza s kislinami, potem se je treba začeti s temeljito pripravo - ne glede na to, ali v salonu ali doma. Razlika je v tem, da bo v kozmetični ustanovi to opravil profesionalec, in če to storite sami, morate za pripravo poskrbeti osebno.

Krema za obraz z učinkom proti staranju: razvrstitev najboljših blagovnih znamk

Kakovostna smetana mora v različnih kombinacijah vsebovati naslednje spojine: retinol, askorbinsko kislino, polifen, izoflavon, proxylane, hidroksi kisline, hialuronsko kislino, kolagen, elastin, peptide, esencialna in maščobna rastlinska olja.

Kreme za mastno kožo: vrhunske

Povečana vsebnost maščobe zaradi prekomerne aktivnosti žlez lojnic, kar vodi do zmanjšanja koncentracije linolne kisline - gradbenega materiala celične membrane in zmanjšanja kislosti.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.