^

Splošne informacije o osebi

Zakaj je koža obraza mastna in kaj naj storim?

Koža je največje človeško telo. Ima številne in zelo pomembne funkcije. Med njimi zaščitno (ovira na zunanje vplive, kot UV, kemijskih, mikrobnega, fizično), termoregulacije (ohraniti stalno in optimalno temperaturo za vitalne aktivnosti), izmenjavo plinov (2% telesa). 

Trajno barvanje trepalnic

Če ste utrujeni, da ste vsak dan pobarvani, lahko poskusite narediti tak postopek kot trajno obarvanje trepalnic. To je inovativen postopek, ki je bil pred kratkim registriran v meniju storitev salonov. Govorimo malo o trajnem obarvanju trepalnic.

Kozmetologija za moške

Tradicionalno se je verjel, da so moški manj zahtevni glede lastnega videza in raje preproste in cenovno dostopne načine in metode nege kože.

Dermatokosmetologija mladosti

V vsakodnevnem praktičnem delu morajo dermatolog in dermatokosmetolog vedno bolj vzgajati mladostnike. To dejstvo lahko razložimo z naraščajočim povpraševanjem po kvalificiranih kozmetoloških storitvah med prebivalstvom, dobro poznavanjem mladostnikov in njihovih staršev ter pogosto tudi z željo mladostnikov, da spremenijo svoj videz.

Vrste kože obraza

Za namenski vpliv na kožo med različnimi kozmetičnimi postopki je potrebno pravilno določiti vrsto kože in njegovo stanje.

Taktilne celice

Najbolj skrivnostne celice povrhnjice so Merkelove celice. Odgovorni so za taktilno občutljivost kože, zato so jih imenovali taktilne celice.

Encimi na koži

Encim igra vlogo izkušenega uvajalca, ki posreduje poroke, kjer v naravnem poteku dogodkov ne bi bilo možnosti za uspeh. Vsak encim se specializira v eni reakciji.

Sistemi za zaščito kože

Z veseljem kopanje v topli pesek na plaži, skubljenje cvetje v gozdu, bos hodil na terenu in ležali na travi, smo komaj l in izražajo več kaj veliko in trdo delo vodi v tem času imunski sistem kože.

Kislinsko obleko

Kislinski plašč kože nastane z mešanico sebuma in znoja, v katerem se dodajo organske kisline - mlečna, limona in druge. Te kisline so nastale kot posledica biokemičnih procesov, ki potekajo v povrhnjici.

Kožna maščoba

Napravo lojne žleze je mogoče zamisliti, če duševno naneseš dlako iz cementa na kožo in narediš depresijo, ki doseže dermis. Potem bodo stene nastale fosse obložene z epidermisom.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.