^

Porodu je naravni izid nosečnosti in dokaz, da je plod popolnoma oblikovan in zrel za začetek življenja zunaj maternice maternice. Izjema je prezgodnje rojstvo, ki je lahko do 37-tedenskega obdobja. Mimogrede, v več kot 60% primerov grožnje predčasnega rojstva je kriva kronična stresa ...

Otrojenost, to je izstop iz ploda maternice, se pojavi naravno, vendar z različnimi neugodnimi dejavniki otrok odstranimo s pomočjo posebne operacije - carskega reza.

Koristno je vedeti, da je trajanje procesa rojstva otroka individualno, toda za tiste, ki se bojijo rojstva, rojstvo traja več kot eno uro.

Popularni članki v tem razdelku

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.