^

Mačke

Obvezno cepljenje za mačkeObvezna cepljenja so cepljenja, ki jih je treba opraviti v vsaki mački v določenem času v življenju...

Mačke - črtasto in opazila, črne in rdeče - pohajkovanje okrog nas, prede v naročju, drgne ob noge leno odrivanje, ležali na kavču. Ti mali plenilci omogočajo osebi, da se ljubi, vendar ne šteje ljudi, da so njihovi mojstri ali prijatelji. Kljub temu pa mačke ne morejo le občutiti razpoloženja človeka, ampak tudi zdraviti, odpravljati stres, pomirjati bolečino in odvzeti negativno energijo.

Mimogrede, ste vedeli, da ima mačka več vretenc kot človeka, in njegova vestibularnega Sistem je zasnovan tako, da je - skoki ali padca iz katere koli višine - vedno pristane na vse štiri tace.

Popularni članki v tem razdelku

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.