^

Zdravje

Bolezni genitourinarskega sistema

Prva pomoč pri cistitisu pri ženskah in moških

Cistitis je precej boleče stanje, povezano z akutnimi ali kroničnimi poškodbami sečil. Prva pomoč pri cistitisu je skoraj vedno zagotovljena, saj je bolnik zaskrbljen zaradi ostre hude bolečine, bolečine, stanje se močno poslabša.

Kaj so granule Fordyce?

Vidne žleze lojnice na koži - v obliki majhnih nodul (papul) različnih lokalizacij - je leta 1861 prvič opisal švicarski anatom Albert Kelliker, vendar so po imenu drugega zdravnika, ameriškega dermatologa Johna, dobile ime Fordyce granule. Fordyce, ki jih je prijavil 45 let pozneje...

Pekoč občutek, krči in beli izcedek pri moških

Razmislite o najpogostejših boleznih pri moških, za katere so značilni pekoč občutek, krči in beli izcedek.

Beli izcedek iz sečnice pri moških

Eden od možnih vzrokov za belkast izcedek iz sečnice pri moških je uretritis. 

Beli izcedek v urinu pri moških

Če se v urinu pojavi bel izcedek, je to eden od znakov patološkega procesa. Belkasti vključki so lahko sluzasti ali podobni kosmičem. 

Beli izcedek iz sečnice pri moških

Izločanje bele skrivnosti nastane zaradi delovanja različnih dejavnikov in vzrokov. Razmislite o glavnih vrstah urogenitalnega izcedka pri moških, metodah njihovega zdravljenja.

Zdravljenje belega izcedka iz sečnice pri moških

Preden nadaljujete z odpravo vzroka za pojav belega izcedka pri moških, je treba opraviti celovito diagnozo. Ko zdravnik ugotovi nozologijo in določi vrsto patogena, se pripravi načrt zdravljenja.

Angiomiolipom leve in desne ledvice

Med benignimi tumorji obstaja tako specifična neoplazma, kot je angiomiolipom, ki jo lahko po naključju odkrijemo med slikanjem trebušnih organov.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.