^

Zdravje

Nosečnost, porod in puerperium

Kosti po carskem rezu: znaki in preprečevanje

Nosečnost in rojstvo otroka sta najlepši in veseli čas v ženskem življenju. Ampak ne vse je brez oblakov. Nekdo ima lahko težave z nosom ploda ...

Obilno obdobje s strdkom po dobavi

Obnova mesečnega ciklusa po porodu kaže, da se žensko telo ponovno vrne v normalno stanje po dolgotrajnem rojstvu, rojstvu in hranjenju otroka. Vendar ta postopek predelave ne poteka vedno gladko in predvidljivo.

Laktostaza

Da bi razumeli vzroke laktostaze, je treba razumeti, kako je urejena prsa, katere so glavne naloge v laktogenezi.

Neregistriranje nosečnosti: vzroki in znaki

Pogoj, zaradi katerega se stopnja rasti fetusa ustavi, in njegova intrauterinska smrt se imenuje zamrznjena ali nerazvita nosečnost.

Povečan hemoglobin v nosečnosti: zakaj kaj storiti?

Ta problem ni tako pogost kot nizek hemoglobin, vendar ni nič manj pomemben in zahteva tudi pozornost zdravnika. Razvoj simptomov je lahko latenten, zato morate poznati prve znake in simptome te patologije.

Galaktocel

Skupaj s hipogalaktijo, mastitisom in stagnacijo mleka je galaktokela eno izmed vodilnih mest v incidenci žensk v obdobju laktacije.

Postpartalna psihoza

Postnatalna psihoza je pogoj, v katerem ženska mučijo manični sindrom, da naredi nekaj zase ali z otrokom. To je posledica zapletov, ki nastanejo po porodu.

Nega jajčnikov

Patologija, obravnavana v tem članku, se nanaša na eno od vrst ektopične oploditve oocitov.

Aton maternice

Povečana šibkost mišične moči maternice, ki je v večini primerov vzrok za podaljšano krvavitev, ki spremlja ženo po porodu, ima svoj zdravniški izraz - atonij maternice.

Postpartalna depresija

Dolgo pričakovano rojstvo otroka je zasenčeno z videzom takšnega navidezno nezdružljivega s tem radostnim statusom, pojavom, kot je postpartalna depresija

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.