^

Zdravje

Simptomi menopavze

Simptomi menopavze po odstranitvi maternice

Radikalna intervencija za histerektomijo (amputacija maternice) je zdaj precej pogosta. Statistika pravi, da je približno tretjina žensk, starejših od 45 let, opravila to operacijo v večji ali manjši meri.

Plini z menopavzo: kaj je to, simptomi

Vroči val, ki pokriva obraz in zgornjo polovico telesa, navdušeno znojenje, je palpitacija znana štirim od petih žensk, ki so praznovale 50. Obletnico. To so plimovanja - pogoj, ki ga izzove hormonsko prestrukturiranje ženskega telesa, nekakšno slovo v rodni dobi.

Prvi znaki menopavze ali začetek novega obdobja v življenju ženske

Ženska je čudovito bitje, pravi namen katerega je ne samo, da se svet lepi, ampak tudi nadaljuje človeško raso.

Patološka menopavza

Climax je naravna doba v življenju ne samo žensk, ampak tudi moških. To fiziološko obdobje praviloma traja od tri do pet let.

Simptomi in zdravljenje hude menopavze

Vsaka ženska, ne upošteva dejstva, da je bila že petinštirideset, se počuti v tem času skupno energije, vesela, mlada in lepa. Toda, ko koža postane saggy, ohlapne, gube postanejo bolj opazno redčenje las, stanjšani in blede, teža je hitro narašča, čeprav je moč pravilna, menstruacijske cikluse postala ne redni - znaki menopavze.

Suha v nožnici z menopavzo

Obstajajo primeri, ko ta patologija prinaša veliko neprijetnih občutkov, ki zahtevajo določene ukrepe, včasih lahko storite z domačimi pravili in včasih morate uporabljati zdravila.

Temperatura z menopavzo

Med menopavzo se dobro počutje ženske spreminja in ne na bolje. V tem primeru se mnogi odločijo, da so le prehiteli ali prehladili.

Potenje z menopavzo

Ženska v fiziologiji se ne more izogniti menopavzi: ustavitev spolne funkcije je neizogibna. Psihološko, to je stres. To so kardinalne spremembe v zdravju in življenjskem slogu. Praviloma obstaja še en dejavnik: potenje z menopavzo.

Menopavza brez simptomov

Spremembe v delovanju notranjih organov, na podlagi postopnega upadanja hormonskih ravni je bolj nežno, kar zmanjšuje resnost patološkega učinka menopavze na ženskem telesu.

Simptomi moške menopavze

Absolutno vsi simptomi moške menopavze so povezani z naravno starostjo povezano zmanjšanje proizvodnje gonadotropinov in, prvič, glavni moški hormon (androgen) - testosteron.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.