^

Zdravje

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Zdravljenje bolezni

Sedanja in nova zdravljenja za bolnike s COVID-19

Pandemično širjenje okužbe s COVID-19 je močno vplivalo na dejavnosti svetovnega zdravstvenega sistema. Številni strokovnjaki so bili prisiljeni prekiniti nekatere tekoče raziskave v prid razvoju in preskušanju novih zdravil za zdravljenje bolnikov s koronavirusom.

Zdravljenje stafilokoksa brez antibiotikov

Moramo takoj določiti, da ne gre za vse znane antibiotike, temveč o farmacevtskih izdelkih. Nemogoče je zdraviti bakterijsko okužbo brez protimikrobnih sredstev.

Kaj storiti v primeru akutnega cistitisa?

Ena od učinkovitih metod zdravljenja akutnega cistitisa je etiotropna terapija. To je protimikrobno in antibakterijsko zdravljenje s posebnimi zdravili, ki odpravljajo vzrok vnetja - bakterij. Etiotropium v kombinaciji z drugimi metodami spodbuja hitro regeneracijo.

Kaj storiti in kako zdraviti multifolikularne jajčnike?

Sindrom obravnava ginekolog-endokrinolog in številni povezani strokovnjaki. Zdravnikova naloga je odpraviti hormonsko neravnovesje in preprečiti njeno motnjo v prihodnosti ter obnoviti sposobnosti pacientovega razmnoževanja.

Zdravljenje hipermobilnosti

Da bi dosegli pozitiven in trajnosten rezultat, je priporočljivo izvesti kompleksno zdravljenje. Najpogosteje jo zastopajo različni zdravili in fizioterapevtski postopki.

Kosti v pljučih: kaj storiti, kako zdraviti?

Zdravljenje s kisikom se uporablja za lajšanje kratkega dihanja in drugih znakov respiratorne odpovedi. Pri večkratnem pregledu so prikazani postopki plazmafereze in hemosorpcije.

Zdravljenje ishemične nevropatije

Ishemična nevropatija je posebna vrsta patologije živčnega sistema, ko se vse odloča za čas. Kršenje krvnega obtoka zelo hitro prizadene živčne celice, ki se praktično ne obnavljajo.

Učinkovito zdravljenje erizipel

Rdečica, ali rdečica - anthroponotic okužba s hemolitično streptokok skupine A. Povzroča to bolezen lahko ozdravimo dovolj trdo, pogosto postane kronična - še posebej v primerih, ko bolnik ne gredo k zdravniku, takoj po pojavu prvih simptomov.

Zdravljenje kapsulitisa z zdravili in alternativnimi sredstvi

Način zdravljenja vnetja sinovialne vrečke in skupne kapsule je odvisen od stopnje bolezni. To upošteva dejstvo, da je patologija nagnjena k samo-ločljivosti. Zdravljenje poteka v zunajbolnišničnem okolju.

Sindrom derealizacije osebe: kaj storiti, kako pozdraviti tablete

Pogoj, ki se razvija kot neodvisen sindrom na ozadju akutnega ali dolgotrajnega stresa, se nenadoma pojavi in vrže človeka v zmedo. Kaj storiti z derealizacijo?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.