^

Zdravje

Pregled zdravil

Visokotemperaturna zdravila

Če je bilo možno znižati temperaturo pred prihodom zdravnika ali prihodom rešilca, je treba zdravnikom jasno povedati, kdaj se je temperatura pojavila, v kakšnem obsegu se je zvišala in kako dolgo je v takem stanju.

Katera zdravila pomagajo pri streptodermi?

Zdravila za zdravljenje streptoderme predpiše samo zdravnik specialist. To so lahko zdravila in lokalna ter sistemska izpostavljenost, ki jo določajo resnost streptoderme in nekatere značilnosti bolezni.

Nitroksolin za cistitis pri ženskah in moških

Nitroksolin je mednarodno nelastniško ime zdravila. To je čista aktivna snov, ki jo lahko uporabljajo različni proizvajalci in je del številnih zdravil.

Antibiotiki za streptodermo pri otrocih

Antibiotiki so glavno terapevtsko sredstvo za streptodermo pri otrocih in odraslih. Posebna značilnost uporabe antibiotikov pri streptodermi pri otrocih je, da se dajejo čim prej, ko se pojavijo prvi znaki bolezni.

Metronidazol za drozg?

Nitroimidazolni antibiotik Metronidazol ima škodljiv učinek na peptostreptokokki, klostridijo, fuzobakterije, porfiromonade, veliko skupino bacteroidov in, kot se je izkazalo, tudi na helikobakter.

Obloge iz bradavic

Sredstva, da se znebimo te nadloge, vemo veliko. Med najpogostejšimi so mazila, kavstične in kauterizacijske raztopine, kreme. Vendar pa je najbolj udobno pri uporabi mnogih menijo, posebno bradavico obliž.

Natrijev tiosulfat za čiščenje telesa: kako ga vzeti?

Natrijev tiosulfat je kombinirano farmacevtsko sredstvo, ki spada v skupino antidotnih zdravil (specifični antidoti, protitoksični zdravili). Tiosulfat pomaga izničiti telo škodljivih in strupenih spojin.

Analogi Monuralu s cistitisom

Farmacevtski trg je predstavljen z različnimi zdravili, tako protibakterijskimi kot protimikrobnimi, ki po učinkovitosti niso slabša od monuralnega. Razmislite o priljubljenih analogih monuralnega cistitisa.

Farmacevtska sredstva za potenje pazduhe

V zadnjem času je bil problem znojenja in neprijetnega vonja pod pazduho odločen s pomočjo posebne kozmetike v obliki antiperspirantnih dezodorantov. Ampak ta sredstva za potenje podlakti so daleč od tako varne, kot bi želeli.

Uhalne kapljice in druga sredstva za zastoje v ušesih

Bottom line je, da pogosto uho položi z nevarnimi boleznimi - lahko postane ne samo žveplov vek ali izcedek iz nosu, temveč tudi otitis, tumor, furuncle, vaskularne patologije itd.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.