^

Informacije

Njegova specializacija Shmuel Levit vključuje endokrine težave, povezane z delovanjem endokrinih žlez, kot so ščitnica in obščitnica, hipofiza, nadledvične žleze, moda in jajčniki, pa tudi splošna presnova in osteoporoza - kršitev presnovnih procesov v kostnem tkivu.

Specialist posveča posebno pozornost diabetes mellitusu obeh vrst, za kar so razvili sheme za njegovo zdravljenje.

Doktor Levit - diplomant medicinske univerze v Sankt Peterburgu, ki je bil izurjen za endokrinologa v Izraelu, kjer je delal že dve desetletji.

Z leti je zdravnik Levit postal eden vodilnih strokovnjakov za nego sladkorne bolezni; vodi Inštitut za endokrinologijo in diabetologijo v Medicinskem centru Assuta; ustanovil več medicinskih centrov za zdravljenje sladkorne bolezni v Izraelu; Ukvarja se z raziskovalnim delom, sodeluje na strokovnih konferencah, izvaja specializirane tečaje za zdravljenje sladkorne bolezni za zdravnike v Izraelu in v tujini.

Profesor Shmuel Levit je član Izraelskega endokrinološkega združenja, Izraelskega združenja za zdravljenje sladkorne bolezni, Evropskega združenja za endokrinologijo (ESE).

Komunicira z bolniki v hebrejščini, ruščini in angleščini.

Izobraževanje in delovne izkušnje

  • Državna medicinska univerza v Sankt Peterburgu, Rusija
  • Pripravništvo na področju endokrinologije na Inštitutu za endokrinologijo na Beilinson MC, Izrael

Članstvo v mednarodnih organizacijah

  • Združenje izraelskih zdravnikov
  • Izraelsko endokrinološko združenje
  • Izraelsko združenje za zdravljenje sladkorne bolezni
  • Evropsko endokrinološko društvo
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.