^

Vitamini

Vitamini in vid

Če želite dolgo čutiti svoj vid in vaše oči niso utrujene, uporabite vitamine.

Vitamini za ženske po 40 letih

Menstrualna funkcija ženskega telesa se začne znatno oslabiti po 40 letih - to je znak, da se začne postopno staranje. V obdobju 40-45 let je še posebej aktivna, saj se zmanjša jajčna produkcija estrogena (glavni hormoni, ki podpirajo lepoto, mladost in reproduktivno funkcijo).

Vitamini s cinkom

Cink je eden najpomembnejših mineralov za človeško telo - njena prisotnost je zelo pomembna za vse celice in tkiva, organe in sisteme.

Vitamini s hialuronsko kislino

Različni proizvajalci proizvajajo drugačne sestavine, ki združujejo hialuronsko kislino z vitamini A, C, E, makro elementi in snovi rastlinskega izvora.

Pomanjkanje vitaminov skupine B

Glavna značilnost snovi, ki spadajo v vitamine te skupine, je njihova lastnost, ki se ne kopičijo v telesu, iz nje izhajajo skupaj z urinom.

Pomanjkanje vitamina C

Od pomanjkanja vitaminov, pravi, da je pomanjkanje vitamina C v biološkem organizmu, lahko bistveno vpliva na kakovost življenja ljudi, kot tudi precej velik primanjkljaj vitamina C je lahko sprožijo razvoj bolezni, kot so skorbut.  

Vitamini za moške po 30

Da bi preprečili težave s kardiovaskularno boleznijo in preprečili staranje, moški potrebujejo antioksidativne snovi.

Vitamini s cinkom za moške

So biološko aktivni aditivi, ki popolno zapolnijo pomanjkanje pomembnih snovi v dnevni prehrani. Spodaj bomo razpravljali o načinih za jemanje vitaminov in njihovem delovanju.

Vitamini za moške Duovit

Vitamini za moške Duovit imajo optimalno sestavo vitaminov in mineralov, katerih izbor je temeljil na potrebah organizma in zagotavlja aktiven življenjski slog.

Vitamini za moške po 45 letih

Vitamini za moške po 45 letih so potrebni za ponovno vzpostavitev zadostne ravni mikroelementov in popolne vitalne aktivnosti.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.