^

Priprava na nosečnost

Nosečnost po apendicitisu

Appendectomy je precej pogosta in najpogostejša operacija v nujnih kirurgijah. Vendar pa bolniki ne pridejo vedno na operativno mizo pravočasno.

Testi za ovulacijo: vrste, ocena rezultatov

Omogoča vam, da jasno določite čas ovulacije, in je trenutno za izvajanje spolnih odnosov, kar bo znatno povečalo možnosti za zasnovo. S to metodo lahko hitro dosežete želene rezultate.

Preskus ovulacije: načelo delovanja, občutljivost

Ovulacija se šteje za glavno stopnjo med menstruacijo, pri kateri se kaže največja verjetnost oploditve. Datum ovulacije je pomemben z vidika načrtovanja družine, ker par, ki poskuša imeti otrok, mora jasno vedeti obdobje, v katerem se pojavi ta pojav

Vitamin E pri načrtovanju nosečnosti za ženske in moške: norma, kako piti, sesalni sistem

Tudi v 20. Stoletju prejšnjega stoletja so študije na podganah pokazale, da je izključitev nekaterih živil iz prehrane povzročila neplodnost. Dodajanje solatnih listov in olja pšeničnih kalčkov v hrano je obnovila reproduktivno funkcijo.

Vitamini za načrtovanje nosečnosti za ženske: seznam in imena

Če je nosečnost načrtovana vnaprej in ni naključna, je povsem jasno, da govorimo o odgovornih ljudeh, ki bodo sprejeli vse ukrepe za zagotovitev, da se bo njihov otrok rodil zdrav, in nosečnost je bila uspešna.

Zamrzovanje jajc

Veliko svetovnih strokovnjakov meni, da vitrifikacija omogoča pridobivanje obetavnih in pozitivnih rezultatov.

Zavarovanje nosečnosti in poroda

Doslej se število nosečnic, ki so sklenile pogodbe o nosečnosti in dostavi, narašča.

Nosečnostni test s sode

Če govorimo o načelu delovanja te metode, je treba najprej razumeti kemijske in fizikalne lastnosti urina. Običajno ima urin relativno gostoto višjo od vode in ima nekoliko kislo reakcijo.

Najtežja za nosečnost

Preskusi nosečnosti so zelo priljubljeni, saj vam omogočajo, da določite očitne razloge za zamudo od prvih dni. Razmislite o enem najbolj dostopnih in natančnih testov - najhitrejši.

Elektronski test nosečnosti

Elektronski preskus nosečnosti omogoča, da ugotovimo, ali je njegov začetek (ali ne žaljiv) enostavno, hitro in, kar je najpomembneje, praktično nepogrešljiv: proizvajalci takšnih testov zagotavljajo, da njihova natančnost ni manjša od 99%.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.