^

Diet po vrsti krvi: pogled zagovornika

, Medicinski urednik
Zadnji pregled: 20.10.2021
Fact-checked
х

Vsa vsebina iLive je pregledana ali preverjena, da se zagotovi čim večja dejanska natančnost.

Imamo stroge smernice za pridobivanje virov in samo povezave do uglednih medijskih strani, akademskih raziskovalnih institucij in, kadar je to mogoče, medicinsko pregledanih študij. Upoštevajte, da so številke v oklepajih ([1], [2] itd.) Povezave, ki jih je mogoče klikniti na te študije.

Če menite, da je katera koli naša vsebina netočna, zastarela ali drugače vprašljiva, jo izberite in pritisnite Ctrl + Enter.

Prehrana za krvno skupino ni le goreč nasprotnik, temveč je tudi prepričala navijače. Trdijo, da je prehrana krvne skupine zelo koristna - in celo trdijo svoje argumente. Letos se bova seznanili z njihovim stališčem.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Več "za" dieto krvne skupine

№1. Krvne skupine zaznavajo proizvode na različne načine

Podporniki prehrane za krvno skupino trdijo, da različne krvne skupine ponavadi zaznavajo iste proizvode in zato snovi v njih na različne načine. To je razvidno iz reakcije osebe na nekatere jedi.

Dejstvo je, da krvne celice (antigeni) niso same zgrajene na enak način. Imajo različne površine. Ko krvne celice najdemo v telesu tujih velikanov, ki prihajajo k nam iz hrane in pijače, jih lahko zavrnejo. Zato je alergija in slabo zdravje.

Vse krvne skupine, razen četrte, ne zaznavajo drugih krvnih skupin in snovi, ki so v njih. To je eden od razlogov za to, da mora biti za vsako krvno skupino hrana drugačna.

№2. Različne starostne skupine krvi

Teorija "za" krvno skupino pravi, da mora oseba z določeno krvno skupino jesti tista živila, ki so bila značilna v času pojava določene krvne skupine.

Prvič pojavil voditelje s prve krvne skupine - jedci mesa, drugi - za ljudi, ki je zrasla koruza in lovijo - ljubitelje žit in trav, tretji - tisti, ki udomačil živali (ljubitelji mleka in mlečnih izdelkov), in četrti - prebivalci mesta, ki se lahko Jesti bodisi kot predstavniki tretje skupine, bodisi drugega.

№3. Izdelki morajo biti ekološki in sprejemljivi

Podporniki teorije krvnih skupin trdijo, da lektini (beljakovinske snovi v hrani) reagirajo s krvjo določene skupine in jih bodisi zavrnejo ali, nasprotno, sprejmejo z "hurrayom".

Če so lektini iz tega ali tega izdelka anorganski za ljudi, začnejo negativno vplivati na notranje organe, snovi v krvi pa poskušajo zaščititi ta napad. To močno spodkopava imuniteto.

Zato ne vključujte v prehrani, ki ni značilna za izdelke iz vaše krvne skupine, da ne bi porabili vse svoje energije za boj proti škodi, ki so jo povzročili.

№4. Diet za krvno skupino pomaga pri izgubi teže

S tem ne morete trditi. Mnogi ljudje, ki so to prehrano uporabljali , so s težo in učinkovito odlagali prekomerno težo. Zaradi preproste uporabe je prehrana krvne skupine lahko dolgotrajen proces in celo postane način življenja.

Vsi ti argumenti govorijo v prid prehrane krvne skupine. Če vam ustreza, se morate odločiti sami. Zelo pomembno je, da se posvetujte z zdravnikom, preden uporabite prehrano, in jo uporabite za odpravo teže izgube. Potem boste varno izgubili težo in se počutili dobro.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.