^

Hitre prehrane

Hitre prehrane so najprimernejše in, kar je najpomembneje, skoraj hitrostna priložnost za izgubo teže v zelo kratkem času. Na primer, čez dan, da izgubijo 2-3 kg. In v enem tednu, da postanejo tanjši za 5-6 kilogramov. To je nedvomno plus. .

Ampak morda hitro prehrane imajo svoje pomanjkljivosti? Kaj so oni? Katere prehrane se štejejo hitro in katere se zanje ne nanašajo? Ali obstajajo kakršne koli kontraindikacije za hitro prehrano in za koga so namenjeni? Kateri recepti za hitro prehrano? Na ta in druga vprašanja bomo odgovorili na strani naše spletne strani "Fast Diets" ..

Učinkovite tedenske prehrane za hujšanje in pri boleznih

Brez hrane so osnovne življenjske funkcije osebe nezamenljive. Hrana je vir energije, brez katerega notranjih procesov, motorjev in duševne aktivnosti ni mogoče doseči.

90-dnevna prehrana

V prizadevanju za lepoto in harmonijo, mnogi od nas poskušajo vedno več novih diet. Zelo priljubljeni so kratkoročni prehrambeni programi - na primer 3-dnevna ali petdnevna prehrana.

12-dnevna prehrana

Nekateri izgubijo težo, poslušajo nasvete dietetikov in počasi izgubijo težo, več mesecev. In drugi se morajo hitro znebiti dolgočasnih kilogramov - na primer, izgubite težo za počitnice ali prve dni počitnic.

10-dnevna prehrana

Vsaka ženska sanja idealno figuro, ki bi pritegnila občudovanja vreden pogled na moške. Zato pošteni seks poskuša najti ustrezno prehrano, ki bo pomagala pri soočanju s to težavno nalogo.

14 dnevna prehrana

Prednost te prehrane v relativno kratkem časovnem intervalu, skupaj z dovolj visoko učinkovitostjo rezultata.

7 dnevna prehrana - aktivacija metabolizma ali testa?

Nutricionisti, ki ponujajo različne kratko dieto za hujšanje, načelo upravičiti svoja dejanja s tem, da dolgoročno dieto upočasni metabolizem, da je telesno presnovo.

5 dnevna prehrana

Če iskreno verjameš, da lahko v samo nekaj dneh - kot je obljubil 5-dnevna prehrana za hujšanje - lahko postane lažje za pet (v drugih različicah - za devet) kilogramov, nato pa preberete naprej.

Slabosti: izguba teže za kratek čas

Priljubljeno dejstvo je, da minus soli prehrane škoduje zdravju.

Šest najboljših diet za hitro rastoče tanke

In tukaj je dolgo pričakovan seznam šestih najboljših diet za hitro hujšanje.

Diet za teden: urnik

Diet za en teden je odličen način, da izgubite težo za tiste, ki želijo izgubiti težo hitro.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.