^

Zdravilna prehrana

Dieta z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov za sladkorno bolezen tipa 1 in tipa 2

Mnogi bolniki s sladkorno boleznijo ugotavljajo, da uživanje živil z nizkim glikemičnim indeksom pozitivno vpliva in bistveno izboljša njihovo stanje.

Sredozemska prehrana

Sredozemsko prehrano je prvič opredelil Ancel Keys kot prehrano z nizko vsebnostjo nasičenih maščob in visoko vsebnostjo rastlinskih olj v Grčiji in južni Italiji v šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

Dieta za 1 dan

1-dnevna prehrana je lahko dober začetek za druge, daljše in učinkovitejše strategije hujšanja.

Detox dieta: meni, recepti

Zahvaljujoč oglaševanju je postala priljubljena kratkotrajna detox ali detox dieta, katere različne različice, kot obljubljajo njeni podporniki, pomagajo očistiti telo nakopičenih škodljivih snovi - toksinov.

Z otrobi na dieti za hujšanje

Na vprašanje: "Ali je mogoče otrobe na dieti?" - je nemogoče odgovoriti nedvoumno. Odvisno je od vrste prehrane. Če je medicinsko, je treba dejanja dogovoriti z zdravnikom.

Prehrana z astrocitomom

Sodobne študije so pokazale, da lahko nekatere značilnosti pacientove prehrane povečajo pozitiven rezultat zdravljenja. Uravnotežena prehrana, pri kateri mora biti maščoba 4-krat večja od ogljikovih hidratov, pomaga upočasniti rast tumorja.

Gastritis kruh: črn, rž, polnozrnati, otrobi

Pri akutnem ali kroničnem vnetju želodčne sluznice - gastritis - je treba racionalizirati prehrano in upoštevati določeno prehrano. Pacienti pogosto postavljajo vprašanje, ali je možno jesti kruh z gastritisom in, če je tako, kateri.

Recepti juhe gastritisa

Kuhanje prvega tečaja ne zahteva posebnih kulinaričnih sposobnosti in sposobnosti. Glavna stvar je kuhati z ljubeznijo in poskusiti juho čim bolj zdravo in okusno. Nato jedo jedo ne le tisti, ki imajo določene želodčne težave, temveč tudi ostali - zdravi družinski člani.

Juhe iz gastritisa

Koristi juh z gastritisom so že dolgo znane. Še pred nekaj stoletji so naši predniki začeli kuhati juho pri prvih znakih bolezni v družini: pomagala je hitreje okrevati, dajala moč in energijo za boj proti bolezni.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.