^

Intimno zdravje

Seksualno zorenje fantov

V starostni skupini od 11 do 13 let mladi moški zastopnik začne mehanizme izdelave določenega hormona gonadoliberina v hipotalamu možganov.

Izboljšanje kakovosti sperme

Negativni učinki na spermo imajo ekologijo, pa tudi prisotnost vnetnih procesov genitalnega sistema moških.

Spolno zorenje deklic

Začetek pubertete se izvaja s pomočjo signalov, ki jih možgani pošljejo spolnim žlezam deklet - jajčnikov.

Kako povečati moč?

Z rahlim zmanjšanjem spolne želje lahko pomagajo deca in infuzije zdravilnih zelišč. Na primer, decoction semen detelje travnik.

Zelišča, ki povečajo jakost

Zelišča, ki povečujejo jakost, so naravna, zeliščna zdravila, ki pomagajo obvladovati težave moške spolnosti in sposobnost spolnega odnosa. Oglejmo si, kakšne vrste zelišč, kako jih pravilno piveti in kako učinkovito je zdravljenje težav z močjo s pomočjo zelišč.

Kako povečati raven testosterona?

Preden se naučite, kako povečati raven testosterona ...

Zdravje ženske in intimno mišično trening

Skupaj s priročnostjo in udobjem, kot so stalna potovanja z avtomobilom, računalniško delovno mesto, je prinesel tehnični napredek - sedalni način življenja, nepravilna prehrana in slabši spanec.

Kaj je ženski kondom in kako ga uporabljati?

Ženska kondom je ena najnovejših kontracepcijskih sredstev, čeprav ni zelo poceni. Imenuje se Themis ali kondom. Če se človek sploh ne želi pogovarjati o sredstvih zaščite, in zaradi same misli moškega kondoma je histeričen, lahko poskrbite zase in kupite ženski kondom.

Hymen: Kaj morajo moški vedeti?

Moški moški vedo samo o tem, kaj je. Toda to majhno telo ženskega telesa je polno skrivnosti in skrivnosti, ki jih je mogoče razkriti. Če natančno preberete o anatomskih značilnostih himena.

Kako se izogniti bolečini med defloracijo?

Deflowers se bojijo deklet in številnih mladih moških, ker je splošno prepričano, da jih spremlja bolečina. Pravzaprav bolečina v defloraciji sploh ni in ne vedno - odvisno je od anatomskih značilnosti deklice in načina izvajanja spolnega dejanja. Kako se izogniti bolečini med defloracijo? To je mogoče storiti, če veste, kako pravilno voditi prvi intimni stik.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.