^
A
A
A

Klasifikacija psiholoških vrst spolnih partnerjev

 
, Medicinski urednik
Zadnji pregled: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Vsa vsebina iLive je pregledana ali preverjena, da se zagotovi čim večja dejanska natančnost.

Imamo stroge smernice za pridobivanje virov in samo povezave do uglednih medijskih strani, akademskih raziskovalnih institucij in, kadar je to mogoče, medicinsko pregledanih študij. Upoštevajte, da so številke v oklepajih ([1], [2] itd.) Povezave, ki jih je mogoče klikniti na te študije.

Če menite, da je katera koli naša vsebina netočna, zastarela ali drugače vprašljiva, jo izberite in pritisnite Ctrl + Enter.

Človek-oče. Starejši moški, ki ima psihološko potrebo, da ga je ženska častili, bi bil veliko mlajši, fizično šibka, neizkušen. Njegova želja po spolnosti je lahko nizka (ali zmanjša), ampak umetnost wooing žensko mu omogoča, da čar nekaj žensk, medtem ko je spolni odnos - za izpolnitev teh zahtev zaradi dobre priprave, uporaba različnih boža in natančno izbrana, kljub nizki jakosti.

Moški. Obstajata dve vrsti:

  • aktivni (agresivni) tip,
  • pasivno (potrebuje agresivno žensko).

Aktivno. Mladenič ali srednješolec z dobrim fizičnim razvojem, napetim, nekoliko tupim, malo razlikovalnim ljubkanjem, vendar jih intenzivno nosi. V spolnem aktu - zagovorniku dolgega obdobja trenja, včasih nagnjeni k temu, da povzročijo bolečino in moralno trpljenje ženske.

Pasivno. Mladi ali srednjih let, obožujejo žensko, ki se ji zdi, da ji ni vredna, kriv, žejna zaradi svoje kazni in celo prezira. Želi ženskam z agresivnimi težnjami v spolnem življenju.

Sovražnik. Vedno mlada, infantilna, fizično šibka, pogosto zguba, ki se ne boji ženske povedati o tem, jo želi obžalovati. V božicah je malo živahnega, nadmoćnega, pasivnega, pričakuje od ženske skrbništvo, dejavnost v spolnem življenju.

Ženska je mati. Bolj pogosto kot srednja starost (v mlajših letih ima nediferencirano spolnost), vendar morda mlada. V sistemu ljubezni prevladuje motiv za odrešenje, podporo in vzgojo. Včasih gre za zbliževanje z alkoholiki, psihopati, kroničnimi poraženci, da bi jih rešili in naredili moškega. Pomanjkanje lepote, fizične šibkosti, nepraktičnosti, neuspešnosti, obolevnosti moških ne le, da jih ne odbijejo, temveč nasprotno, so lahko dejavniki, ki privabljajo, vznemirjajo.

Ženska Ženska:   

  • pasivno (žensko, trpljenje) tip,
  • aktiven (agresiven, ženski gospodar).

Pasivno. Pogosto mlajši moški, sposobnih za poslušnost, požrtvovalnosti, mehka, v skladu, v spolnem življenju prevzame sliko obnašanja in taktike moških, vendar reagira negativno na njegovo pasivnosti, šibkosti in neuspehom. Njen ideal človeka vključuje fizično moč, nekoliko standarden, a lep videz. V nekdaj sem se rad poročil.

Aktivno. Prizadeva si za aktivno izbiro partnerja, prevlado nad njim. Ljubezen izraža ironijo, kritiko, posmeh. Aktivna je v božicah; poudarjanje nezmožnosti moškega, lahko hlapi in božal hkrati, in tudi povzroči mu bolečino.

Ženska-hči. Običajno veliko mlajši od moških, ugotavlja, da so od adolescence všeč tistim, ki so veliko starejši. Bilo je dolgočasno z mojimi vrstniki. Ima veliko potrebo po spolnem uvodu, kot v intenzivnosti samega spolnega akta. Tudi fizični znaki starosti, na primer gube, kot je ta ženska.

Če primerjamo družbeno-psihološke značilnosti teh vrst moških in žensk, lahko vidimo, da sta na primer človek-sin in mati-ženska psihološka in spolna harmonija. Enako je mogoče reči o človeku in ženski ženski. Hkrati odnos med moškostjo-očetom in mamo-žensko, moškim sinu in žensko žensko kaže določeno neskladje pri spolnih potrebah in pričakovanjih (izhajanjih).

Zato je treba upoštevati vse korake in možnosti za tako imenovane spolne tehnike, ne samo v smislu mehanskega delovanja določene dražljaje, ampak tudi z vidika njihove psihološke vsebine, skladnosti ali ne-osebne potrebe, vrednote, stališča in stališča osebe.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.