^

Dieta za prvo krvno skupino: kaj ni priporočljivo zaužiti

, Medicinski urednik
Zadnji pregled: 20.10.2021
Fact-checked
х

Vsa vsebina iLive je pregledana ali preverjena, da se zagotovi čim večja dejanska natančnost.

Imamo stroge smernice za pridobivanje virov in samo povezave do uglednih medijskih strani, akademskih raziskovalnih institucij in, kadar je to mogoče, medicinsko pregledanih študij. Upoštevajte, da so številke v oklepajih ([1], [2] itd.) Povezave, ki jih je mogoče klikniti na te študije.

Če menite, da je katera koli naša vsebina netočna, zastarela ali drugače vprašljiva, jo izberite in pritisnite Ctrl + Enter.

Z dieto za prvo krvno skupino je zelo pomembno, da iz prehrane izključite tista živila, ki so prepovedana. Kateri so ti izdelki?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Prepovedane jedi poimenujemo z dieto za prvo krvno skupino

Od mesnih izdelkov: slanina, šunka in svinjsko meso

Ne jedo kaviarja in vseh vrst sleda (tudi marinirane, tudi soljene);

Izključujejo jogurte, mleko, maščobne in predelane sire, kefir;

Ne priporočamo jesti pistacij in celo arašidov;

žita in stročnice, ki se izločijo leča, ovseni kosmiči, koruzni kosmiči in koruza, pecivo, kruh, kruh izdelkov, za katere so dodani otrobi ali pšeničnih kalčkov, ovsena kaša piškotkov;

Izključite iz zelenjave krompir, zelje, cvetačo, olive, rabarbare, jajčevce;

Sadja in jagodičja tudi niso vedno potrebne z dieto, izključujejo mandarine, pomaranče, jagode, grenivke;

Ne dodajajte koruznega olja;

Je zaželeno, da se prevrnemo in ne dodamo hrani, ki je škodljiva za telo kečap in marinade;

Pijancev ni zaželena senna, močne pijače, aloe, ehinacea, šentjanževka, kava, jagodni list;

Tudi, čudno, vitamini A in E. So nezaželeni.

Posebna priporočila za prehrano za prvo krvno skupino

Dieta za prvo krvno skupino ima zelo pomembno negativno - neuravnotežena prehrana, ki vodi k razgradnji metabolizma, toda ko se presnovi pospešijo - oseba začne izgubljati težo. Tukaj so nasveti o tem, kako pospešiti metabolizem.

Izdelki, kot so leča, koruzni kosmiči ali koruza in fižol, popolnoma zavirajo načelo proizvodnje insulina v vašem telesu. Zaradi takšnega vpliva se metabolizem upočasni.

Odstranite iz razporeda obrokov vse podvrste zelja (brokoli lahko pustite) in ovsene kašice ali ovseni elementi, ker se proizvodnja ščitničnih hormonov poslabša. Zahvaljujoč takšnim proizvodom, kot v prejšnjem odstavku, se metabolizem upočasni.

Potrebno je povečati vnos joda v telesu, tako da so ščitnični hormoni dobro razviti, jih ni bilo pomanjkljivo. Jod v telesu bo dopolnjeval dovoljeno morsko hrano in zelenjavo z zelenjavo. Redkev in daikon z redkvijo bo povečala proizvodnjo ščitničnih hormonov. In najbolje, naredite te sokove in jih zmešajte 1-n do 1-m s korenčkovim sokom.

Rdeče meso in jetra katere koli živali spodbujajo dobro presnovo in povečajo metabolizem. Kombinirajte obroke z redno vadbo.

Če ste zaskrbljeni zaradi slabe koagulabilnosti vaše krvi, morate jesti hrano, ki vsebuje vitamin K. Vitamin K vsebuje v svoji sestavi jetra, solate, meso, olje treh jeter, jajca, alge, zelenice. Pri motnjah prebavnega trakta uporabite bifidobakterije, ki bodo uravnavali negativne učinke in delovanje želodca.

Ne pijte aspirina, povečuje kisline v želodcu in naredi kri veliko bolj odgovorna.

Dieta za prvo krvno skupino in njen logični zaključek

Zelo skrbno preberite vse male stvari zaradi majhnih stvari in jamstvo za uspeh. In celoten rezultat prehrane je vaš rezultat, zato se lahko ponašate sami, če si prizadevate za najboljše. Zmanjšajte telesno težo z dieto za prvo krvno skupino.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.