^

Zdravnikova prehrana

Dietni zdravniki so znanstveno zasnovani in podprti s prehranskimi praksami. Predstavljajo jih zdravniki, ki so imeli izjemno priložnost, da testirajo učinek teh diet na svoje paciente in jim je bil hvaležen.

Zdravnikova dieta je zdrava prehrana za vas. Predstavljamo vam recepte za najučinkovitejše diete za hujšanje, govorimo o njihovih prednostih in slabostih, pojasnimo bistvo razumne izgube teže in zdravljenja v poglavju "Zdravnik zdravje"

Metabolna dieta: podrobni opisi stopnje

Nutricionisti so razvili prehranski sistem, ki vpliva na človeške hormone tako, da se pod njegovim vplivom zmanjša raven insulina in estrogena, od česar je odvisno kopičenje podkožne maščobe, sintetizirajo pa se tudi drugi hormoni: testosteron, somatotropin, adrenalin, ki so odgovorni za njegovo gorenje.

Diet Dr. Alekseja Kovalkova: meni za teden

Težava težava veliko ljudi. Bistvo človeka je tako, da se mu ni težko odreči, kaj prinaša veselje in užitek, vendar se to izkaže za odvečne kilograme, kršitev metabolizma, poslabšanje zdravstvenega stanja.

Recepti za Ducane Diet

Nadomestne beljakovine z zelenjavo, po Dukanovi prehrani, se lahko zdijo dolgočasne in enolične.

Diet za mamila za hujšanje za hujšanje

Če noseča ženska ne pridobi teže, je to, prvič, ne fiziološka, in drugič, kaže na skrito patologijo v telesu bodoče mame.

Prehrana za doječe matere

Parametri izbora izdelkov so precej preprosti: vsakodnevno morate skrbno spremljati stanje kože dojenčka, spremljati skladnost blata in postopek sesanja.

Hipoalergena prehrana za doječe matere

Treba je opozoriti, da problem novorojenčke alergije ni neposredno povezan z dejstvom, da obstaja matična mati, temveč s tem, kako dobro materinski organizem zaznava hrano in jo prebavi.

Uravnotežena prehrana za negovalno mater

Nutricionisti priporočajo naslednje dnevne kombinacije izdelkov, ki zagotavljajo potrebno kalorično vrednost in hkrati ne preobremenijo gastrointestinalnega trakta

Prehrana za MONTINYAK: prednosti in slabosti

Slavni avtor knjige, Francoz po narodnosti in strokovnjak za prehrano, je leta 1987 objavil svojo prvo knjigo. Ime mu je Michel Montignac.

Diet ATKINSA: prednosti in slabosti

V Združenih državah Amerike leta 1972 je bila prvič objavljena prehrana Atkins. O tem - več.

Diet Malysheva: pravila hujšanja

Diet Malysheva je povzročila velik odziv med hujšanjem.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.