^

Dieta za hujšanje

Dieta 40 dni

Težave s prekomerno telesno težo motijo ljudi tako v estetskem kot zdravstvenem smislu. Prekomerna teža je obremenitev hrbtenice in sklepov, visok krvni tlak, krčne žile, težave z jetri in tveganje za sladkorno bolezen.

90-dnevna deljena dieta

To je naslov knjige dveh novinarskih prijateljev iz Slovenije, ki delujeta na področju gastronomskih novic. Na podlagi novinarskih in gastronomskih izkušenj, pridobljenih z delom v revijah, so dekleta ustvarile svoj sistem, imenovan 90-dnevna dieta ločene prehrane.

Angleška dieta za 21 dni

Med številnimi načini hujšanja zaseda posebno mesto angleška dieta za 21 dni. Spremembe v prehrani vključujejo zamenjavo zelenjavne in beljakovinske prehrane, kar pomaga pospešiti metabolizem in se s tem znebiti odvečnih kilogramov.

Dieta šestih cvetnih listov: jedilnik za vsak dan, recepti

Dieta s šestimi cvetnimi listi je sestavljena iz šestih živil različnih kategorij. To ni tako malo, saj seznam vključuje skoraj vse: ribe, meso, sadje, zelenjavo, žita, mlečne izdelke.

Dieta "Šest cvetnih listov"

Ta metoda hujšanja ima več sinonimov. Po imenu avtorja - dieta Anne Johansson 6 cvetnih listov. Pravzaprav - mono-dieta 6 cvetnih listov. Po namišljeni sliki - kamilična dieta.

Učinkovite diete po 40 letih

Značilnosti prehrane na splošno in zlasti diet po 40 letih za hujšanje so povezane z lastnostmi telesa. V tem obdobju je ženska zelo aktivna v osebnem in javnem življenju.

Vrste strogih diet za hitro hujšanje

Mnogi ljudje, ki sanjajo o izgubi teže z minimalnim naporom, se zatekajo k precej skrajnim metodam. Ti vključujejo težko prehrano za hitro hujšanje.

Najtežja in najučinkovitejša dieta

Eden od radikalnih načinov za izboljšanje telesa in boj proti prekomerni teži je stroga prehrana. Upoštevajte načela prehrane, vrste diet, menije, kontraindikacije.

Pitna dieta 30 dni

Besedna zveza "30-dnevna pitna dieta" se za nepoznavalce zdi način, kako shujšati z običajno vodo. Z vodo sta besedi »pijača« in »pitje« povezana predvsem.

Možnosti prehrane z otrobi: koliko lahko shujšate?

Velik plus, ki za mnoge določa - je, da prehrana z otrobi ne zavezuje k radikalnemu spreminjanju običajnega načina življenja in prehrane. Branc lahko preprosto jeste 15 minut pred obrokom, ga kombinirate z drugimi prehranskimi sestavinami ali dodate že pripravljeni hrani.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.