^

Zdravje

Alternativna medicina

Čiščenje telesa po metodi Neumyvakin

Zagovorniki alternativne medicine trdijo, da naše telo zaradi svoje vitalne aktivnosti kopiči veliko toksinov in toksinov, kar negativno vpliva na njegovo stanje.

Zeliščna zdravila za cistitis

Poleg zelišč nam v lekarnah ponujajo odlične naravne pripravke, ki vsebujejo izvlečke zdravilnih rastlin, ki imajo zdravilni učinek na sečni sistem. Takšna zdravila urologi pogosto predpisujejo bolnikom, ki trpijo zaradi vnetja ledvic ali mehurja.

Zelišča za cistitis, ki ga povzročajo virusi in protozoji

Zdravljenje cistitisa neinfekcijske narave se zmanjša na odstranitev dražilnega faktorja in odstranitev vnetja tkiv mehurja. V tem primeru je dovolj že eno zdravljenje z zelišči z izbiro rastlin, ki zagotavljajo diuretični in protivnetni učinek.

Zelišča za cistitis

Ne glede na to, kako učinkovita so nekatera zdravila, zdravniki vedno raje uporabljajo kompleksno zdravljenje. To je razumljivo, saj lahko s pravilno izbiro zdravil dosežete povečanje terapevtskega učinka in hkrati zagotovite preprečevanje zapletov.

Protivnetna in antibakterijska zelišča za cistitis

Z uporabo zelišč za cistitis lahko v dokaj kratkem času dosežete znatno izboljšanje bolnikovega stanja in njegovih testov.

Diuretična zelišča za cistitis

Zadrževanje urina v telesu, nepopolno praznjenje mehurja ni le tveganje za edem in zastoje, temveč tudi tla za nastanek bakterijskih kolonij, kar nikakor ne prispeva k okrevanju.

Zdravljenje gastritisa z zelišči

Pri vnetju želodčne sluznice je levji delež uspešnosti zdravljenja z dieto in zdravili, a fitoterapija ni zadnja na tem seznamu.

Zdravljenje razpokanih pet z alternativnimi sredstvi

Zaradi različnih razlogov se občutljiva koža na petah včasih začne hrapaviti, zgostiti, pojavijo se navpične zareze, ki se spremenijo v razpoke.

Zdravljenje aloe gastritisa: kako jemati

Aloja velja za eno najbolj priljubljenih alternativnih zdravil, ki lahko lajša številne bolezni. Če na primer vzamete aloe za gastritis, lahko kmalu ustavite razvoj vnetnega procesa, obnovite sluznico in celo okrepite imunsko obrambo.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.