^
A
A
A

Petting (ne-knjigovodstvo)

 
, Medicinski urednik
Zadnji pregled: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Vsa vsebina iLive je pregledana ali preverjena, da se zagotovi čim večja dejanska natančnost.

Imamo stroge smernice za pridobivanje virov in samo povezave do uglednih medijskih strani, akademskih raziskovalnih institucij in, kadar je to mogoče, medicinsko pregledanih študij. Upoštevajte, da so številke v oklepajih ([1], [2] itd.) Povezave, ki jih je mogoče klikniti na te študije.

Če menite, da je katera koli naša vsebina netočna, zastarela ali drugače vprašljiva, jo izberite in pritisnite Ctrl + Enter.

Erogene cone se pogosto uporabljajo ne samo v normalnem seksualnem življenju, temveč tudi pri lovu. Pod lovljnjami je običajno razumeti vse vrste privržnih ljubezni, ki povzročajo ostro vznemirjenje in včasih vodijo oba partnerja ali enega od njih v orgazem. Žuželke uporabljajo ženske, da se zaščitijo pred neželenimi nosečnicami, v nekaterih primerih tudi deviškimi, zaradi različnih razlogov, ki ne želijo defloracije.

Po stopnji božanstva se razlikujeta lahka, plitva in globoka lova. Za lahkotno površino lahko vključite kakršnokoli flirtanje, koketiranje, objeme, poljube, draženje mlečnih žlez. Globoko bičanje že vključuje stike s spolnimi organi.

Po mnenju GS Vasilchenka je pod lovljanjem mišljeno namerno povzročanje orgazma z umetnim vzbujanjem erogenih con v pogojih dvostranskega spolnega stika, ki izključuje neposreden stik z genitalijami. Površni pijanec samo močno vznemirja in ne prinaša vedno v orgazem. GS Vasilchenko je to stališče pripisal ne goljufanju, temveč frustriranju (frustratio - prevara, neuspeh), vendar konec koncev tudi globok bičanje ni vedno konec orgazma. Kljub želji ene od partnerjev, da doseže orgazem, je primer omejen tudi s frustracijo, vendar iz tega vse manipulacije ne prenehajo biti globoko bičanje.

Za domače je trenutno zelo razširjena v tistih državah, kjer se je stanje zelo cenjen anatomsko devištvo za mlado dekle, tudi če je poškodovan. Tehnika za domače ameriških mladih so naslednje oblike: površinski kiss, kiss globoko jezik, draženje prsih, poljubljati in sesanju bradavice, ročno stimulacijo ženskih genitalij, ročno stimulacijo moških spolovil, oralnega stika z ženskih genitalij, oralnega stika z moške genitalije, oralno obojestranski genitalni kontakt (tako kunilingus in Minette), znan kot "amour croise", francosko ljubezen, in "69".

Zadnja faza lova - površinski coitus z devico brez defloracije - GS Vasilchenko izključuje iz pettinga, ki ga navaja tako imenovani "vestibularni coitus".

V študiji znanstvenikov je 77% anketirancev poročalo, da se je zatečilo k lutanju, 19% jih je globoko, po mnenju DN Zheltakov pa je bilo 24,7% teh poludev.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.