^

Ličila in barva oblačil za bledo kožo

, Medicinski urednik
Zadnji pregled: 19.10.2021
Fact-checked
х

Vsa vsebina iLive je pregledana ali preverjena, da se zagotovi čim večja dejanska natančnost.

Imamo stroge smernice za pridobivanje virov in samo povezave do uglednih medijskih strani, akademskih raziskovalnih institucij in, kadar je to mogoče, medicinsko pregledanih študij. Upoštevajte, da so številke v oklepajih ([1], [2] itd.) Povezave, ki jih je mogoče klikniti na te študije.

Če menite, da je katera koli naša vsebina netočna, zastarela ali drugače vprašljiva, jo izberite in pritisnite Ctrl + Enter.

Priprava na bledo kožo ni posebej težavna. Sodobna industrija je predstavila veliko število barv in odtenkov, ki bodo v zmagovalni svetlobi predstavljali bledo kožo.

Seveda bo svetla ličila smešna na koži alabastra. Ne uporabljajte modrih, modrih, rjavih in roza odtenkov. Treba je dati prednost bledim barvam - lahki pesek, mehko roza, svetlo siv, bež in rjav odtenek. V tem območju lahko uporabite hladne in tople odtenke. Biserne sence je treba uporabljati previdno: lahko rahlo olajšajo notranje vogale oči ali pod senčniki senčijo slonove, da bi bile oči vidno večje.

Če uporabljate podvodku za vodenje čiste puščice nad in pod očmi, bo videti spektakularno na bledi koži obraza. Lahko si tanke ukrivljene roke, ravne in zadekorirovatne oči na način mačk.

V kombinaciji z barvo kože iz porcelana bo črna maskara videti super. Ne uporabljajte slivnih, modrih in modrih odtenkov trupov, saj bodo te barve koži alabastra dala bledi videz.

Krema za bledo kožo

Obstaja priložnost poudariti porcelanski ton kože, z uporabo sodobnih sredstev dekorativne kozmetike, na primer, temeljev.

Tonalno kremo za bledo kožo predstavljajo naslednje blagovne znamke: Chanel, Dior, Clinique. Za bledo kožo ni potrebno izbrati odtenkov tonskih sredstev z rumeno podlago in bronzerji. Obstaja trik, ki bo pripomogel k temu, da bo polt. V razmerju 3: 2 ton in vlažilne kreme je potrebno mešati in nanesti na obraz.

trusted-source[1]

Rumen za bledo kožo

Svetlimi odtenki rožnate rdeče barve so prepovedani lastnikom kože alabastra. Prednost je treba dati mehko roza ali breskev odtenkov.

Uporaba rdečila lahko spremeni videz ženske. Prvič, blush je treba dati na ličnice in sence. Nato se na zgornjo veko nanaša majhna količina rumenjaka. Nekateri umetniki ličila priporočajo blush samo v zgornjem delu ličnic, stran od nasolabial gube. Tako sprejem bo dala osebi bolj mladosten in svež videz.

Šminka za bledo kožo

Bledo kožo potrebuje osvežitev in zdrav videz. Uporaba šminke je idealen način za dosego tega.

Lastniki iz porcelanskega usnja so primerni za mehke odtenke šminke in glossov, in sicer breskev, roza in peska. Zahvaljujoč njih bodo ustnice postale privlačna barva, koža pa bo postala sijoča in sveža.

Prašek za bledo kožo

Izbira prahu za bledo kožo je neugodna. Priporočamo izdelke naslednjih proizvajalcev, ki so idealni za porcelansko usnje:

 1. Lumine, ton "0".
 2. Marie Kay, barva "slonovine 1".
 3. Max Factor št. 01, 20, 85.
 4. Bourgeois Biodetox, obstaja več primernih odtenkov.
 5. L`Oreal Alliance Perfect, ton R1.
 6. Vivienne Sabot, vlažilni prašek najlažjega senca.
 7. Chambord, svetlimi odtenki.
 8. Za Dora, antiblesk.
 9. Pupa svilena točka, št. 1.
 10. Triumph, svetlo senco.

Barva las za bledo kožo

Lastniki bledice kože pogosto trpijo zaradi svoje pomanjkljivosti - pretirana bledica kože obraza in telesa je videti kot bolečine. Toda s kreativnim pristopom lahko vse pomanjkljivosti spremenite v dostojanstvo. To je izbira uspešne barve las ob prisotnosti bledice kože.

Najbolj uspešna kombinacija je temna barva las in bleda koža iz porcelana. Brunette z rjavimi očmi, obdani z zelo lahkotno kožo, so zelo priljubljeni med moškimi. Zato lahko lastnik bledke kože nadomesti to pomanjkljivost in poudari svoje "rozine" s spreminjanjem barve las s pomočjo barve. Prvič je treba ta postopek opraviti s pomočjo izkušenega frizerja, ki vam svetuje, da izberete pravi ton barve, pa tudi njegovega proizvajalca. Opozoriti je treba, da imajo "bledo" ženske praviloma zelo občutljivo kožo, ki lahko reagira z alergijskimi izpuščaji v katero koli agresivno kozmetiko in kemikalije v gospodinjstvu.

Najpogosteje je naravna barva las pri zdravih ženskah z bledo kožo rdeča. Čeprav obstajajo tudi plavuške (plavuše) z modrimi očmi, ki jim je narava dala svetlobo in občutljivo kožo. Če se poštenemu spolu ne zdi potrebno spremeniti barve las, potem morajo s pomočjo ličila in ustrezno barvo oblačil razsvetliti presežek blazine.

Barve oblačil za bledo kožo

Zelo veliko ljudi s pošteno kožo se sooča s problemom izbire oblačil. Na primer, lahka paleta barv lahko zamegljuje lastnosti obraza iz porcelanskega usnja in jih naredi videti kot duhovi. Zato so oblikovalci oblačil razvili določena pravila, ki jih je treba po želji ustvariti privlačen videz.

 1. Najprej je treba v oblačilih uporabiti temno barvo - temno modre, različne modre in modre smaragdne odtenke.
 2. Svetle, čiste barve oblačil za lastnike bledice kože, na primer rdeče, rumene, zelene, bodo tudi videti dobro.
 3. Ventilatorji črnih oblek morajo nositi svetle dodatke, na primer rdeče tone.
 4. Ne uporabljajte oblek iz bele, bež, oranžne, smetane in terakote. Takšni odtenki bodo svetlo kožo vidno celo bledi.
 5. Tudi pastelne barve ne ustrezajo lastnikom porcelanskega usnja. Ampak, če kljub temu svetle barve niso priljubljene, potem je treba uporabiti pastelne barve hladnih odtenkov, na primer tirkizno.

Barva kopalke za bledo kožo

Barva kopalke za bledo kožo bi morala poudariti dostojanstvo lastnika in ne obratno. Zato so najbolj priljubljeni kopalke neonskih barv, ki povečujejo svetlost sončnih žarkov in postanejo bledi lastniki kože privlačnejši.

Pri "bledih" ženskah so najbolj primerne modre in turkizne kopalke. Vse, kar spominja na barvo morskega vala, je idealno za zelo lahko kožo.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.