^

Žigi in ocena dekorativne kozmetike

, Medicinski urednik
Zadnji pregled: 20.10.2021
Fact-checked
х

Vsa vsebina iLive je pregledana ali preverjena, da se zagotovi čim večja dejanska natančnost.

Imamo stroge smernice za pridobivanje virov in samo povezave do uglednih medijskih strani, akademskih raziskovalnih institucij in, kadar je to mogoče, medicinsko pregledanih študij. Upoštevajte, da so številke v oklepajih ([1], [2] itd.) Povezave, ki jih je mogoče klikniti na te študije.

Če menite, da je katera koli naša vsebina netočna, zastarela ali drugače vprašljiva, jo izberite in pritisnite Ctrl + Enter.

Obstaja veliko kozmetičnih znamk, od katerih vsak proizvaja svojo lastno dekorativno kozmetiko. Oglejmo si najbolj priljubljene blagovne znamke dekorativne kozmetike.

 • "Givenchy" je kozmetična blagovna znamka z dolgo zgodovino. Kozmetika Givenchy je osvojila lepe ženske iz vsega sveta, kakovost svojih izdelkov in razumno cenovno naravnanost.
 • "Lancome" je francoska blagovna znamka dekorativne kozmetike. Prednost te blagovne znamke je, da imajo vsi izdelki iz Lancoma kakovostno in neprekosljivo aromo.
 • "Body Shop" - celotna linija kozmetike in dekorativne kozmetike. Vse od Balzamov skrbi za telo, nato različne šminke in pomirjevalo za obrvi.
 • Yves Rocher ali Les Plaisirs Narava je ena od redkih kozmetičnih znamk, ki se ponaša z 100% naravnimi ličili. Oddira vse od senc na veke, do parfumov in balzama za lase.
 • "Faberlic" je ruska kozmetična blagovna znamka, ki v številnih državah po svetu postopoma postaja priljubljena. Prednost te blagovne znamke ličila v njegovi dostopnosti.

trusted-source[1]

Dekorativna organska kozmetika

Dekorativna organska kozmetika so nove besede v svetu lepote. Posebnost takšne kozmetike je, da vsebuje samo naravne sestavine, ki skrbno skrbijo za kožo. Toda kljub temu se organska kozmetika 100% ukvarja s svojimi dekorativnimi nalogami.

Komponente, ki so del organske kozmetike, v celoti izpolnjujejo vse zahteve ekoloških proizvodov. Iz takšne kozmetike na koži ne boste imeli srbenja, rdečine, suhe ali alergične reakcije. Kozmetika je izdelana iz rastlinskih surovin, ki se gojijo na ekoloških območjih in niso predmet kemične obdelave. Kakovost ekološke kozmetike potrjujejo številni certifikati, kot so: ECOCERT, ICEA itd.

Ekološka ličila naredijo ženske ne le lepo, temveč tudi nego kože. In to je zagotovilo, da sta vaša lepota in mladost v varnih rokah

Ruska dekorativna kozmetika

Ruska dekorativna kozmetika vsako leto postaja vse bolj priljubljena. In to ni presenetljivo, saj ruski proizvajalci prekinjajo stereotipe in ustvarjajo visokokakovostne kozmetične izdelke z naravnimi sestavinami. Razmislimo o najbolj priljubljenih ruskih kozmetičnih blagovnih znamkah.

 • "Nevskaya kozmetika".
 • "Svoboda".
 • "Balet".
 • "Uralski dragulji".
 • Črni biser.
 • "Make-up."

Te kozmetične blagovne znamke so priljubljene, tako med prebivalci Rusije in drugih držav. Nekatere blagovne znamke iz zgornjega predstavljajo samo kozmetiko proti staranju, medtem ko druge združujejo nizko ceno in naravno sestavo. Pri izbiri ruske dekorativne kozmetike se morate osredotočiti na povprečne cene in pozorno prebrati sestavo sredstev.

Dekorativna kozmetika v Moskvi

Vsaka deklica želi videti lepo in imeti odličen make-up, kar lahko pomaga kvalitetna dekorativna kozmetika. Moskva je mestno mesto, zato je veliko blagovnih znamk z različnimi blagovnimi znamkami dekorativne kozmetike. Če želite izbrati čisto nov šminko ali maskara, pojdite po nekaj trgovin, da bi izbrali najprimernejši tako za kakovostna kot tudi za cenovna sredstva.

V Moskvi so predstavljene številne trgovine svetovno znanih blagovnih znamk dekorativne kozmetike in lastne kozmetične blagovne znamke. Z lahkoto lahko najdete dekorativno kozmetiko z naravnimi sestavinami, profesionalno kozmetiko in kozmetiko za otroke.

Beloruska dekorativna kozmetika

V zadnjih letih so se pojavile pomembne spremembe v svetu kozmetične proizvodnje. Torej, beloruski kozmetični izdelki so našli svoje potrošnike v mnogih državah sveta. Prebož beloruskih proizvajalcev pri uporabi novih sodobnih proizvodnih tehnologij in strokovnega razvoja kozmetike.

Vse beloruske kozmetične blagovne znamke delujejo za proizvodnjo visoko kakovostnih izdelkov iz naravnih sestavin. Prav to dejstvo je postalo prerogativ dekorativne kozmetike iz Belorusije med drugimi znamenitimi blagovnimi znamkami. Proizvajalci so poskrbeli, da bi kupec lahko našel vsa sredstva za lepoto pri domačem proizvajalcu in porabil za to najmanjše denarne vire.

Korejska dekorativna kozmetika

Korejska dekorativna kozmetika - to je glavna skrivnost lepote azijskih žensk. Zato imajo azijske ženske tako gladko in svilnato kožo, ličila pa vedno izgledajo 100%. Najbolj priljubljene korejske blagovne znamke dekorativne kozmetike: Etude House, TonyMoly, Innisfree, Missha. Posebnost blagovnih znamk je, da so v njihove kozmetične izdelke vključene le njihove naravne sestavine. Vsako dekorativno sredstvo je namenjeno skrbi za vse vrste kože.

Tehnologija korejske dekorativne kozmetike pri uporabi rastlinskih sestavin, ki rastejo le na ozemlju Koreje. Torej, številni dekorativni izdelki v svoji sestavi vsebujejo izvlečke alg in ginsenga, sadnih kislin in oglja, kolagena in naravnih olj. Kombinacija sodobnih tehnologij in antičnih lepotnih receptov omogoča ustvarjanje neverjetnih sredstev, katerih učinek je le všeč.

Japonska dekorativna kozmetika

Japonska dekorativna kozmetika je postala znana po vsem svetu ne le za široko paleto kozmetičnih izdelkov, ki so predstavljene v vseh državah, pa tudi s sodobnimi proizvodnimi tehnologijami. Najbolj priljubljena japonska kozmetika so IV kreme. Tudi priljubljenost uživajo ogromne sence senc, visokokakovostni rumenjak, elegantna izbira nohtov in sredstva za nego rok in las.

Japonke vedno izgledajo mlade in lepe, njihova skrivnost je v uporabi visokokakovostne domače kozmetike. Do danes je skoraj vsako dekorativno kozmetiko iz Japonske mogoče kupiti prek interneta. Dovolj je, da gremo na spletno mesto japonskega proizvajalca in izberite želeno blago. To je zagotovilo, da boste dobili kakovosten izdelek v vaših rokah.

Izraelska dekorativna kozmetika

Izraelska dekorativna kozmetika je vedno udarila s svojimi sestavinami in brezhibno kakovostjo. In to ni presenetljivo, saj je večina sredstev del kurativnih sestavin Mrtvega morja. Najbolj priljubljene kozmetične blagovne znamke iz Izraela: Ahava, Sveti deželi, Mrtvo morje Premier, sistem mineralnih lepot in morje SPA.

Osnova izraelske dekorativne kozmetike je sodobna proizvodnja, minerali in sol Mrtvega morja. Te sestavine so znane vsem, zahvaljujoč njihovim zdravilnim in regeneracijskim lastnostim. Nakup takšne kozmetike lahko ustvarite ne le neverjetno make-up, ampak tudi poskrbite za stanje kože, dajte vse potrebne minerale in vitamine.

Francoska dekorativna kozmetika

Pri mnogih ženskah francoska dekorativna kozmetika povezuje z visoko kakovostjo, dragocenostjo in elitnostjo. Vendar to ni vedno tako, ker je francoski kozmetični trg namenjen vsem segmentom prebivalstva. Zato v Franciji veliko kakovostnih in cenovno dostopnih kozmetičnih znamk.

Najbolj priljubljene francoske znamke: L'Oreal, Garnier, Maybelline, Bourjois, Yves Rocher, Christian Dior, Lancome in drugi. Posebnost francoske dekorativne kozmetike je, da z lahkoto postane profesionalna linija kozmetike v svojih lastnostih in sestavi. Nakup takšnih dekorativnih sredstev, boste dobili zagotovilo, da bo na vaši koži samo kakovostne komponente, ki ne škodujejo, ampak nasprotno, bo hranila, navlažila in zaščitila.

Nemška dekorativna kozmetika

Nemška dekorativna kozmetika je edinstvena, saj je zasnovana posebej za to ali drugo vrsto kože. To je zelo priročno, če potrebujete kakovosten izdelek, ki bo ustvaril svetlo elegantno ličenje, hkrati pa skrbno poskrbel za kožo.

V Nemčiji so številne kozmetične znamke, ki so priljubljene pri lepotah po vsem svetu. Posebnost takšne kozmetike je, da se v sodobni proizvodnji ustvarja z uporabo sestavin, ki so varne za ljudi. Z gotovostjo lahko rečemo, da je nemška dekorativna kozmetika visokokakovosten izdelek, ki ga ustvarjamo s skrbnostjo, ki je značilna za nemško.

Poljska dekorativna kozmetika

Poljska dekorativna kozmetika uživa potrošnike s široko paleto izdelkov. Najbolj priljubljena poljska kozmetična znamka je Bell. Proizvajalci kozmetike ustvarjajo edinstvena orodja, ki popolnoma ustrezajo ritmu življenja sodobne ženske. V make-upu iz poljske kozmetike vam ni treba skrbeti, da sence padejo, črnilo teče in šminka bo izginila. Ne, make-up bo prosim s svežino in lepoto ves dan.

Poljske dekorativne kozmetike izdelujemo po evropskih standardih kakovosti. In to je zagotovilo, da bo v rokah končnega potrošnika dobil kakovosten izdelek iz naravnih in varnih sestavin. Vse to naredi poljsko dekorativno kozmetiko eno vodilnih v proizvodnji dekorativne kozmetike.

Okrasna mineralna kozmetika

Dekorativna mineralna kozmetika je nov trend v svetu lepote. Kakšne so posebnosti te vrste kozmetike, ali ima resnično mineralno osnovo in kako vpliva na kožo. Upoštevajmo vsa vprašanja, ki se tičejo dekorativne mineralne kozmetike.

Mineralna kozmetika so izdelki iz naravnih mineralov. Torej, nekatere sestavine takšne kozmetike se pridobivajo iz tal in tla na prašek. Tak mineral kot sljuda daje sijaj, kar je zelo pogosto v prahu, rdečih in senčnih za veke.

Kakovostna mineralna dekorativna kozmetika naj vsebuje snovi, kot so: titanov dioksid in cinkov oksid. Prednost teh mineralov je, da zaščitijo kožo pred škodljivim ultravijoličnim sevanjem. Cinkov oksid je hipoalergenski sestavni del, ki ščiti kožo pred draženjem in negativnimi vplivi na okolje. Praviloma so mineralne komponente v dekorativni kozmetiki predstavljene v obliki prahu, to je prahu. Do danes mineralna kozmetika zaseda ločeno nišo med poznavalci lepote.

trusted-source[2], [3]

Proizvajalci dekorativne kozmetike

Proizvajalci dekorativne kozmetike so kozmetični skrbi, ki proizvajajo kozmetiko za vse, tako za moške kot za ženske in otroke. Vsaka ženska ali moški ima svojo najljubšo blagovno znamko dekorativne kozmetike, katere sredstva so najpogosteje kupljene. Oglejmo si najpopularnejše proizvajalce dekorativne kozmetike, ki jih v naši državi potrebujejo.

Vodje so kozmetične blagovne znamke, kot so: Avon, Oriflame, Amway. Priljubljenost teh proizvajalcev je povsem razumljiva. Prva dva ponujajo široko paleto dekorativne kozmetike po dostopnih cenah. Tretji proizvajalec je zadovoljen s kakovostjo blaga, vendar ima višje cene v primerjavi s prvim.

Tudi blagovne znamke dekorativne kozmetike, kot so Yves Rocher, Faberlic, Garnier, L'Oreal, Mary Kay, imajo tudi lasten potrošniški trg. Vendar ostaja glavna stvar, da vsi proizvajalci poskušajo izboljšati proizvodnjo in oblikovanje kozmetičnih izdelkov v korist potrošnikov.

Ocena dekorativne kozmetike

Ocena dekorativne kozmetike vam omogoča, da ugotovite, kateri proizvajalec je boljši, katere blagovne znamke so boljše in katere kozmetike najpogosteje kupite. Nudimo vam oceno dekorativne kozmetike za določene izdelke in najbolj priljubljenega proizvajalca in blagovnih znamk.

 • Senčilo za oči - Dior 5-barvna senčna paleta. Po mnogih dekletih in ženskah je senco palete senc tega posebnega proizvajalca najvišje kakovosti, dobro postavljena in držana za ličenje v ličenju.
 • Svinčnik za oči - Dolce & Gabbana. Dražji, toda visokokakovosten izdelek, s katerim vam ni treba skrbeti za videz konjunktivitisa ali oči, bodo srbele in rdečice.
 • Rumen je Yves Saint Laurent. Naravni izdelek in kakovostne sestavine. Rumenec ne samo daje popolno popolnost, temveč tudi kožo bogati z minerali.

Vsakdo, ki uporablja dekorativno kozmetiko, lahko samostojno ustvari lastno oceno kozmetike in proizvajalcev. Tako je mogoče izbrati najboljšega proizvajalca za različne kozmetične izdelke in za določeno vrsto kože.

Dekorativna kozmetika Loreal

Dekorativna kozmetika Loreal je vodilna na ruskem kozmetičnem trgu. In to ni presenetljivo, saj se kozmetika proizvaja v Rusiji. Loreal se je uveljavil tudi v drugih državah sveta kot kakovostno blagovno znamko s široko paleto izdelkov za stranke z različnimi potrebami.

Geslo kozmetične blagovne znamke Loreal je "Zaslužite si". Podjetje potrjuje svojo vero, ki proizvaja kakovostne izdelke. Vso dekorativno kozmetiko iz l'oreala lahko razdelimo na več skupin. Torej, podjetje izpušča sredstva za osebo, to so kreme glasovne frekvence, rdečilo, prah. Očala za ličenje oči: senčilo za oči, kozmetika za trepalnice, maskara. Kozmetika za ustnice - šminke, balzami in sijaj. Vsak proizvodni program je visokokakovosten in ustreza standardom dekorativne kozmetike.

trusted-source[4], [5]

Dekorativna kozmetika Siberica

Dekorativna kozmetika Siberica ali Natura Siberica je blagovna znamka blagovne znamke organske kozmetike iz Rusije. Glavna sestavina vseh kozmetičnih izdelkov je edinstvena sibirska zelišča. Težka klima v Sibiriji omogoča proizvodnjo kozmetike iz rastlin, ki so bogate z vitamini in hranili. Te lastnosti so opremljene s trdimi rastlinami.

Dekorativna kozmetika siberika je prva kozmetična znamka Rusije, ki je prejela mednarodne certifikate kakovosti - ICEA in ECOCERT. Vse sestavine, ki sestavljajo kozmetiko, se gojijo na zavarovanih območjih, zaradi česar je izdelek bolj kakovosten. Milijoni žensk na tem svetu že cenijo kakovost dekorativne kozmetike siberik.

Dekorativna kozmetika Chanel

Dekorativna kozmetika Chanel je za svoje potrošnike predstavila široko paleto različnih načinov korekcije tonov. Dekorativna kozmetika Chanel naredi kožo gladko, sevalno in zdravo. V obsegu dekorativnih izdelkov so kozmetika za ustnice in oči, tonska kozmetika, kozmetika za lase.

Šminke iz te blagovne znamke so v veliko povpraševanje. Priljubljenost take kozmetike je, da proizvajalec proizvaja kozmetiko za ženske vseh starosti. Veliko šminke in glossov ima vlažilne in hranilne sestavine, ki skrbijo za ustnice. Poleg dekorativne kozmetike Chanel ponuja tudi posebne pripomočke za uporabo kozmetike. To so različne velikosti ščetk, škatle za prah, puffs, gobice in še veliko več.

Dekorativna kozmetika Letual

Dekorativna kozmetika Letual ponuja različne izdelke za lepoto in zdravje. Torej, družba deluje v štirih glavnih smereh. Ta kozmetika za obraz, oči, ustnice in dlake. Ta kozmetična znamka proizvaja dobro tonsko bazo in senčilo za oči.

Tonske osnove iz flywale gladko ležijo na koži in ustvarijo neverjeten učinek gladke ravne kože. Tonalka flyau natančno prikriva manjše nepravilnosti kože in izboljša naravni ton obraza. Trepalnice Letuala imajo ogromno barvno shemo. To vam omogoča, da izberete pravo možnost za dekleta s katero koli barvo oči in las ter za vse vrste ličila.

Dekorativna kozmetika Lankom

Dekorativna kozmetika Lankom - kozmetična znamka z zanimivo zgodovino. Na začetku se je Lanka ukvarjala s proizvodnjo parfumov, kasneje pa je začela proizvajati dekorativno kozmetiko. Podjetje je ustanovil človek, ki se je že več let posvetil parfimerizaciji, tako da dekorativna kozmetika iz Lune ima očarljiv vonj, ki bo privlačen od prvih sekund.

Tako kot druge blagovne znamke dekorativne kozmetike, Lancome ponuja potrošnikom kozmetiko za oči, to je senčilo za oči, eyeliner, svinčniki. Kozmetika za obraz - rdečilo, praški, temelj. Kozmetika za ustnice - vlažilna in zaščita šminke, balzami in sijaja za ustnice. Druga značilnost dekorativne kozmetike iz Lune je, da blagovna znamka proizvaja posebne izdelke za določeno sezono in za vse vrste kože. Zahvaljujoč temu bo vsaka ženska lahko izbrala lastno ličenje, kar je idealno za njo.

Dekorativna kozmetika Revlon

Dekorativna kozmetika Revlon je ameriška kozmetična znamka. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo parfumov, izdelkov za osebno nego in seveda dekorativne kozmetike. Tovarne za proizvodnjo kozmetike Revlon se nahajajo v več kot 22 državah. Revlon in njegovi dekorativni izdelki so bili večkrat modni trendi v svetu kozmetike, lepote in ličila. Poleg tega je bila ta družba prvič začela proizvajati kozmetične garniture, ki so bile izbrane glede na barvno shemo.

Vse dekorativne kozmetike Revlon so narejene iz visoko kakovostnih sestavin, ki ugodno vplivajo na kožo. Vsi izdelki podjetja so testirani v posebnih laboratorijih. Vsako leto revlon izboljša in izboljšuje svojo dekorativno kozmetiko.

Dekorativna kozmetika Black Pearl

Dekorativna kozmetika Black Pearl je podjetje iz Rusije, ki ga podeljuje svetovno priznanje. Kozmetični črni biseri so ustvarjeni za vsakodnevno uporabo. Če naredite ličenje s sredstvi te blagovne znamke, ste lahko prepričani, da boste imeli ne samo lepo ličenje, ampak tudi nežno nego kože.

Dekorativna kozmetika ima osnovno linijo kozmetike - to je paleta kozmetičnih izdelkov za popolno ličenje. Torej, vsa dekorativna kozmetika je razdeljena na starostne kategorije. To omogoča vsaki ženski, da izbere kozmetični izdelek, ki popolnoma ustreza vrsti kože in ustreza starostnim odtenkom. Prednost dekorativne kozmetike Black Pearl je, da imajo vsi izdelki visoko kakovost in primerno ceno.

Dekorativna kozmetika ZHivanshi

Dekorativna kozmetika ZHivanshi je francoska elita blagovne znamke kozmetike. Givenchy proizvaja luksuzno kozmetiko. To pomeni, da ima vsa kozmetika tega proizvajalca visoko kakovost, kar potrjujejo številni certifikati kakovosti in priznanja najboljše blagovne znamke dekorativne kozmetike. Poleg dekorativne kozmetike zhivanshi proizvaja parfume in oblačila. Vsaka vrsta izdelka iz življenjske dobe je našla potrošnika.

Najbolj priljubljeni okrasni izdelki iz Givenchyja so: tonne baze, ustne glave in ustne balzami, šminke, praški, senčila za oči, maskara z podaljšanim učinkom. V sestavi kozmetike proizvajalec dodaja minerale, termalne vode in plemenite kovine. Zahvaljujoč temu je kozmetika zhivanshi visoke kakovosti.

Dekorativna kozmetika Gerlen

Dekorativna kozmetika Guerlain je francoska kozmetična znamka. Guerlain proizvaja veliko kozmetičnih izdelkov za nego kože in ustvarjanje popolnega make-upa.

Posebno priljubljena dekorativna sredstva za obraz. Toniran prašek iz gerla - to je odlično orodje, ki vam omogoča, da kožo naredite gladko, dajte mat in skrijete pomanjkljivosti. Guerlain Imamo več vrst tonalne okvir - to smetano v prahu in temelj v obliki kroglic, ki jih je treba uporabljati s čopičem in Tonalka v obliki aerosola in, seveda, klasično - tekoče podlage.

Glavna prednost dekorativne kozmetike gerlen je, da ima stoletno zgodovino. Torej, celo med Napoleonom, so ženske uporabile šminko iz Guerlaina.

Dekorativna kozmetika Avon

Dekorativna kozmetika Avon je priljubljena kozmetična blagovna znamka med mladimi dekleti in odraslimi ženskami. Zgodovina podjetja sega v leto 1886. V tistem času se je podjetje ukvarjalo s proizvodnjo parfumov. Njegovo ime je družba Avon prejela po potovanju ustvarjalca Davida McConnella v Anglijo do reke Avon.

Malo kasneje, in sicer leta 1900, je podjetje začelo proizvajati dekorativne kozmetike in izdelke za nego kože za obraz in telo. Podjetje avon svojim potrošnikom nudi: parfumerijo, široko ponudbo dekorativne kozmetike, nego kože in higienske izdelke, izdelke za nego las. Upoštevajte, da podjetje proizvaja tri linije dekorativne kozmetike: sredstva za moške in ženske ter kozmetiko za otroke.

Dekorativna kozmetika Armani

Armani dekorativna kozmetika je priljubljena blagovna znamka luksuzne kozmetike. Vsa sredstva Giorgia Armani imajo v svoji sestavi visoko kakovostne naravne sestavine in so namenjena ženskam srednjih let. Toda, kljub temu proizvajalec proizvaja dekorativne izdelke in za stranke mladosti.

Najbolj priljubljena sredstva dekorativne kozmetike Armanija so šminke, sijoče in dišeče smuči za senco. Armani ima tudi čudovito linijo dekorativne senčne oči. Vse kozmetike iz Armanija so zadovoljne ne samo s kakovostjo, ampak tudi z elegantno embalažo, ki nima analogov.

Dekorativna kozmetika Artistry

Dekorativna kozmetika Aristri je velik izbor kozmetičnih izdelkov, ki so namenjeni poudarjanju naravnih lepot in čar. Kozmetični izdelki Artistry imajo več vladarjev sredstev - to so temeljne kreme, to je osnove za ličenje, rdečilo, praške, korektivne svinčnike in gele.

Kozmetika aristri je razvila posebna receptura. Torej, vsi dekorativni izdelki so hipoalergenski in so narejeni iz posebnih naravnih sestavin, ki skrbno skrbijo za kožo. Če iščete kakovostno dekorativno kozmetiko, ki ima milijone potrošnikov po vsem svetu, potem potrebujete kozmetiko Artistry.

Dekorativna kozmetika Bremen

Dekorativna kozmetika Bremen ima kozmetične linije, povezane s starostjo. Torej, obstajajo sredstva, namenjena za zrelo kožo in ženske srednjih let. Vendar pa je kozmetika za mlade lepote. Posebnost Bremanijeve kozmetike je, da imajo vsi izdelki priročne aplikatorje in viale, ki omogočajo uporabo kozmetike priročno in enostavno.

Prednost dekorativne kozmetike je, da so vsi izdelki izdelani samo iz naravnih sestavin. Bremani sodeluje s številnimi kozmetičnimi blagovnimi znamkami svetovnega pomena. Torej, bramani so znani po svinčniku za oči in ustnice, ki omogočajo ustvarjanje popolnega make-upa.

Dekorativna kozmetika Vichy

Dekorativna kozmetika Vichy - to je ideja francoske kozmetične družbe. Vichy je podjetje, ki se uvršča kot vodilni proizvajalec terapevtske dekorativne kozmetike. Glavna sestavina Vichy Cosmetics je termalna voda. Ta komponenta se uporablja za toniranje in vlaženje obraza. Termalna voda je del tonskih baz in vseh krem iz Vichyja.

Druga prednost kozmetike Vichy je naravna kozmetika. Z uporabo šminke ali eyelinerja ste lahko prepričani, da je vaša koža zaščitena z naravnim ličenjem.

Kozmetična kozmetika Sisley

Dekorativna kozmetika Sisley je francoska kozmetična znamka. Kozmetika Sisley je vodja luksuzne kozmetike. Dekorativna kozmetika sisley je zastopana v več kot 80 državah. Skoraj 80% kozmetičnih izdelkov je uvoženih v druge države. Uspeh Sisleya je, da se pri proizvodnji kozmetike uporabljajo samo visokokakovostni naravni izdelki in sodobna tehnologija.

Kot pri vseh znamk ličila, Sisley začenja šminke, maskara, eyeliner, svinčniki za oči in za ustnice, oči v senci, blush, prah, lak za nohte in še več. Za naročanje kozmetike Sisley je možno in na uradni spletni strani podjetja. Blagovna znamka vas ne bo zadovoljila le s kakovostjo izdelkov, ampak tudi z elegantno embalažo kozmetike.

Naravna dekorativna kozmetika

Naravna dekorativna kozmetika - to je tisto, kar vse kozmetične blagovne znamke prizadevajo in cenijo vse kupce. Naravnost kozmetike določa sestava izdelka. Več kot v cevi naravnih zeliščnih sestavin, to je olj, ekstraktov in podobno, so takšne kozmetike bolj cenjene.

Glavna prednost naravne dekorativne kozmetike je, da takšni kozmetični izdelki ne samo omogočajo ustvarjanje čudovitega make-upa, pač pa skrbno skrbijo za kožo. Torej, če sestava temelj vsebuje izvleček čajevca, potem bo takšno orodje popolnoma vlažilo kožo. Šminka z vitamini C, A ali E je zagotovilo, da bodo poškodovane kožne celice hitro in dobro okrevale. Prednosti naravne kozmetike so številne, glavna pa je varnost človeškega telesa.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.