^

Zdravje

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

MRI diagnostiko

MRI temporomandibularnega sklepa

MRI temporomandibularnega sklepa je obetavna metoda za diagnosticiranje motenj motorične funkcije kosti lobanje. Omogoča vam, da hitro, brez kršitve celovitosti mehkih tkiv, ocenite anatomske značilnosti in morebitne poškodbe kosti sklepa, njegovo inervacijo, stanje obraznih mišic, pri čemer zdravniku zagotovite pomembne informacije za postavitev natančne diagnoze.

MRI možganov s kontrastom

Slikanje možganov z magnetno resonanco z uporabo kontrastnega sredstva ima široko paleto aplikacij. Toda mnogi bolniki so previdni pri intravenskem / peroralnem kontrastu zaradi tveganja zapletov.

MRI križnica in trtica: kako je postopek?

MRI ne uporablja svetlobnih žarkov, temveč temelji na lastnostih vodikovih atomov, da reagirajo na magnetno polje, in potem, ko učinek polja preneha, se vse vrne v normalno stanje.

MRI možganov, glave in vratu s kontrastom in brez njega

Magnetna resonanca cerebralnih žil je študija vaskularnih struktur z uporabo jedrske magnetne resonance. Omogoča vam, da ocenite krvni obtok možganov in ugotovite njegovo patologijo, poškodbe.

MRI vratne hrbtenice s kontrastom ali brez: indikacije, tehnika

Trenutne diagnostični testi, ki temeljijo na registraciji elektromagnetnega odgovor jeder atomov, ki sestavljajo strukturo notranjih organov človeškega telesa (slikanje z magnetno resonanco), so v mnogih primerih najbolj informativne neinvazivni slikovne upodobitve nevidni, gledano od zunaj patologij

MRI prsne hrbtenice

Z vidika dokazov, ki temeljijo na zdravilu, so ugotovitve te visoke tehnološke klinične študije ena najvišjih ravni zanesljivosti rezultatov.

MRI majhne medenice s kontrastom in brez nje: priprava, kaj kaže

Ena od informativnih metod, ki bodo vedno pripomogla k natančni diagnozi, je medenično dno, ki se pogosto uporablja za diagnostične namene pri različnih boleznih.

MRI stopala

Uporaba orodja pri diagnozi MRI stopala omogoča ortopedije in travmatologije z največjo natančnostjo odkriti vsako bolezen in za odkrivanje travmatične poškodbe, degenerativne spremembe ali prirojenih anomalij kosti, sklepov in mehkih tkiv iz oddelkov stopala.

MRI zapestnega sklepa

Zglobni zglob ima številne lastnosti: kljub svoji majhnosti je ta artikulacija podvržena stalnim in velikim obremenitvam.

MRI sklepov rok

Slikanje magnetne resonance okončin omogoča natančno diagnosticiranje stanja kosti in mehkih tkiv, sklepov. MRI zagotavlja tridimenzionalno sliko.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.