^
A
A
A

Podaljšek za triceps na pobočju

 
, Medicinski urednik
Zadnji pregled: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Vsa vsebina iLive je pregledana ali preverjena, da se zagotovi čim večja dejanska natančnost.

Imamo stroge smernice za pridobivanje virov in samo povezave do uglednih medijskih strani, akademskih raziskovalnih institucij in, kadar je to mogoče, medicinsko pregledanih študij. Upoštevajte, da so številke v oklepajih ([1], [2] itd.) Povezave, ki jih je mogoče klikniti na te študije.

Če menite, da je katera koli naša vsebina netočna, zastarela ali drugače vprašljiva, jo izberite in pritisnite Ctrl + Enter.

Potrebovali boste:

Bar in klop z nagibom.

Okrepi:

Tricepty

  • Začetni položaj

Leži na nagnjeni klopi, glava in hrbet sta v bližini klopi. Vzemite ročaj v roki, razdalja med rokami ne presega 16 cm, in jo stisnite, dokler roke niso popolnoma poravnane.

OPOZORILO: Uporabite zavarovanje, dokler se ne uporabite za to vajo. Dlani bi morali pogledati gor in vrat je neposredno nad glavo.

  • Osnovno gibanje

Spustite roke v komolce, s čimer spustite prečk za glavo.

OPOZORILO: Plečeta in podlakti morajo ostati nepremični. Potisnite palico po polkrožni poti.

  • Končni položaj

Pritrdite za sekundo, nato dvignite prečko v začetni položaj.

OPOZORILO: Prepričajte se, da ne uporabljate prevelike teže. Med vadbo pijte veliko vode - to je potrebno za rast mišic.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.