^

Monodiettes

Mono-diete so odličen in zelo preprost način za izgubo teže v zelo kratkem času. To je priložnost za izgubo teže s pomočjo enega samega izdelka. Na primer, le z ajdovo v prehrani, samo kefir ali samo jabolka. Ali veste, kaj bi lahko bilo narobe za vas mono-prehrana?

Katere izdelke lahko izberem in na katere se moram odjaviti? Kako pripraviti jedi, ki jih uporabljate za enodružino? Kakšne senzacije vas čaka med postopkom izgube teže in kako dolgo bo rezultat določen? Za ta in druga vprašanja preberite odgovore v našem poglavju "Monodiettes"

Dieta na zelenem čaju

Vključitev zelenega čaja v prehrano pomaga lažje prenašati te stiske, ohranjati moč in zmogljivost ter napolniti telo s potrebnimi hranili. Zato na vprašanje, ali je zeleni čaj možen na dieti, samozavestno odgovorimo z "da".

Prvi teden na dieti "Maggi"

Diet Maggi temelji na načelu izključitve maščob in ogljikovih hidratov iz prehrane. Glavni poudarek je na porabi beljakovin, ki jih vsebujejo jajca ali skuta.

Curd različica diete Maggi: pregledi in rezultati

Bivši predsednik vlade Velike Britanije Margaret Thatcher je pripisana namenu tega sistema hrane. Ali je uporabila, je neznana, toda po smrti v njenih listinah je bila najdena.

Prehrana "Sedem latnikov": recepti za jedi, pričevanja in rezultati

Problem prekomerne teže je bolj nujen kot kdaj koli prej. Nekateri si prizadevajo doseči modelske standarde, drugi pa so prisiljeni. Zato so bili razviti različni sistemi hranjenja, namenjeni za zgorevanje maščob.

Diet na zeljeh: pregledi in rezultati

Zelje, ki zavzema častno mesto na mizah mnogih ljudstev, ni samo okusno in uporabno, kot večina zelenjave. Z lahkoto se lahko skuhajo, marinirane in kisele, uporabljene sveže.

Recepti za prehrano za hujšanje

Cenovno ugodna in enostavna prehrana zelja se imenuje zato, kar pomeni, da je ta zelenjava glavna sestavina vseh jedi. V kombinaciji z drugimi rastlinskimi sestavinami se lahko jedo, kolikor želite, ne glede na vrsto in raznolikost.

Diet v pristanišču

Čebula je nepogrešljiva in priljubljena sestavina večine jedi, ki so navadno za nas. Prisotna je v solatah, brez nje pa ne pripravljamo juhe in borshta, veliko mesnih in ribjih jedi, polnila s pito itd.

Krhka stigma za hujšanje

Žitne stigme so že dolgo uporabljane za zdravljenje številnih disfunkcij žolčnika, na primer holecistitisa, pa tudi številnih bolezni urinskega sistema - pielonefritisa, urolitiaze

Pomanjkljivosti jajčne prehrane

Jajčne prehrane ni priporočljivo za nosečnice, saj pri prehrani holesterola v telesu postane zelo visoka.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.