^

Monodiettes

Mono-diete so odličen in zelo preprost način za izgubo teže v zelo kratkem času. To je priložnost za izgubo teže s pomočjo enega samega izdelka. Na primer, le z ajdovo v prehrani, samo kefir ali samo jabolka. Ali veste, kaj bi lahko bilo narobe za vas mono-prehrana?

Katere izdelke lahko izberem in na katere se moram odjaviti? Kako pripraviti jedi, ki jih uporabljate za enodružino? Kakšne senzacije vas čaka med postopkom izgube teže in kako dolgo bo rezultat določen? Za ta in druga vprašanja preberite odgovore v našem poglavju "Monodiettes"

Diet Maggi: pregledi in rezultati

Ustvarjalci Maggijeve diete so poskrbeli, da je bila uravnotežena, znebitev odvečnih kilogramov pa se je zgodila naravno.

Jabolčni dietni recepti

Solate, sokovi, vloženo sadje, kompoti iz svežih in posušenih jabolk za hujšanje so koristni ne le v obdobju diete, ampak tudi v vsakodnevni prehrani.

Jabolčna dieta: solate za hujšanje

Priljubljene nizkokalorične solate se pogosto uporabljajo v prehranskih metodah. Prednosti teh sadnih in zelenjavnih jedi so številne.

Jabolčna dieta: pijača za hujšanje

Sok, smutiji, kompot, koktajl, kvas, limonada, uzvar, čaj - lahko naredite pijačo iz jabolk za vsak okus, za vsakodnevno in dietno prehrano.

Jabolčna dieta za hujšanje

Lastnosti jabolk za hujšanje so bile odkrite veliko pozneje in v našem času, ko je prekomerna teža postala globalni problem, se aktivno uvajajo jabolčne metode, ki pomagajo zmanjšati telesno težo.

Pitna dieta 7 dni

Kot večina metod se dieta uporablja za popravljanje telesne teže. Glavna indikacija za imenovanje je prekomerna telesna teža.

Jabolčna dieta: podroben jedilnik za vsak dan, recepti

Za metode hujšanja, kot je jabolčna dieta, se morate pripraviti ne le fizično, ampak tudi psihično.

Jabolčna dieta: sorte

Obstajata dve vrsti jabolčnih tehnik: redni postni dan in stroga jabolčna dieta. Če prvi dovoljuje jabolka v neomejenih količinah, potem drugi omejuje porcijo na 1,5 kg

Jabolčna dieta: bistvo, koristi, rezultati

Jabolčna dieta je priljubljena zaradi svoje učinkovitosti in velikega števila različic, med katerimi lahko vsak izbere najbolj priročno zase.

Maggi dietni meni za 1, 2, 3 in 4 tedne

Zaradi prevlade jajc se jedilnik Maggijeve diete imenuje jajčna dieta, čeprav vključuje tudi druga živila, ki vsebujejo beljakovine.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.