^

Splošne fitnes informacije

Učinkovite vaje s kili esophagusa: izbira, tehnika, previdnostni ukrepi

Kriza požiralnika je izcedek nekaterih organov prebavnega sistema, ki se nahaja pod diafragmo v peritoneju, v prsno votlino. V glavnem gre za spodnji del požiralnika, različne dele želodca in dvanajstnika.

Antec celulitne hlače za hujšanje: vroče predelke, vulkan, artemis

Presežna teža je postala resnična nadloga v sodobnem svetu in prizadene več kot pol milijarde prebivalcev tega planeta.

Gimnastika v pritličju

Posebnost parterne gimnastike je izvedba vaj na tleh. To je posebej zasnovan kompleks, ki se drži ležeč ali sedi, na strani ali na vseh štirih, z minimalno zglobno obremenitvijo, ki vključuje potrebne mišice.

Hoop obroč za hujšanje: kako izbrati in ustrezno ravnati

Kdo med nami ni poskusil spremeniti plastičnega obroča hiše pred ogledalom, ko je bil otrok, ki se je predstavljal kot znani gimnastičar ali se ni igral pri pouku fizičnega izobraževanja v šoli? Ta priljubljena športna oprema je mogoče najti na številnih hišah in zdaj.

Vaje za jutranje vaje za otroke

Glede na širjenje prekomerne teže pri sodobnih otrocih v ozadju podhranjenosti in pomanjkanja motoričnih dejavnosti je vprašanje zjutraj vaje zelo pomembno.

Profesionalne bolezni športnikov

Življenje športnika je pogosto izčrpna vaja, telesna aktivnost, zgodnje poslabšanje telesa, nenamerne poškodbe in posledično pojav poklicnih bolezni.

Prednosti in škode športa pri raku

V procesu preprečevanja ali zdravljenja raka je telesna aktivnost odlična pomoč, saj lahko s spodbujanjem sinteze imunskih celic okrepi imunost.

Kako povečati vzdržljivost?

Kako narediti, da bi izboljšali kakovost zdravja in s tem tudi življenja? Podrobneje bomo razpravljali spodaj.

Vadite s kroglico za hujšanje

Razredi z žogo (fitball) se praktično ne razlikujejo od običajnega treninga, preprosto je vrsta simulatorja obremenitve v obliki krogle.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.